Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Lip Fillers Informatie

Wat zijn Lip Fillers?

Kliniken Image

Lip Fillers zijn injecteerbare medische behandelingen die worden gebruikt om de lippen tijdelijk voller en meer geprononceerd te maken. Ze worden meestal uitgevoerd met hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam, om het volume en de vorm van de lippen te verbeteren. Lip Fillers kunnen worden gebruikt om dunne lippen op te vullen, asymmetrie te corrigeren en de algehele uitstraling van de lippen te verbeteren, wat leidt tot een vollere, jeugdige uitstraling. Het effect is meestal tijdelijk en kan na verloop van tijd vervagen, waardoor de behandeling opnieuw kan worden uitgevoerd indien gewenst. Het is belangrijk om lipfillers te laten toedienen door een gekwalificeerde medische professional.

Behandelingen

Lip Fillers Behandelingen

Welkom in de wereld van lip filler-behandelingen bij Essential Aesthetics Clinic, waar schoonheid precisie ontmoet. Of je nu een subtiele volumeverbetering wilt toevoegen of een gedurfd statement wilt maken, onze lipfillerprocedures bieden de perfecte oplossing

procedure lip filler

Behandelingen

Lip Fillers

Lip Fillers behandelingen details

 •  Dit is de meest gebruikte en populaire lipfiller. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam voorkomt en kan worden gebruikt om de lippen voller te maken, hydrateren en contouren te geven. Enkele bekende merken zijn Juvederm, Restylane en Belotero.

 • Hoewel minder vaak gebruikt dan hyaluronzuur, kunnen collageen fillers worden ingezet om volume aan de lippen toe te voegen. Ze zijn meestal afkomstig van rundercollageen.

 • Vet wordt uit een ander deel van het lichaam van de patiënt gehaald, gezuiverd en vervolgens in de lippen geïnjecteerd om volume toe te voegen. Dit kan een permanente optie zijn, maar vereist wel liposuctie om vet te oogsten.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Italiaanse plastisch chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Injectable specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Owner

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

Body Tite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat zijn de kosten van Lip Fillers?

De kosten voor lip filler behandelingen beginnen vanaf 300 EUR. Tijdens het consult zal onze deskundige medische professional uw unieke situatie beoordelen, uw doelen bespreken en een behandelplan opstellen dat aansluit bij uw behoeften. Hierdoor kunnen we u een precieze kostenraming geven die op maat is gemaakt voor uw situatie. We streven ernaar om volledige transparantie te bieden over de prijzen, zodat u vol vertrouwen uw behandeling kunt plannen.

Prijzen

Lip Fillers

vanaf €300

FAQ

Veelgestelde Vragen over Lipfillers

 • Labia fillers (schaamlipfiller) zijn een optie voor vrouwen die zich storen aan het uiterlijk van hun schaamlippen of die ongemak ervaren tijdens seksuele activiteiten. U kunt een geschikte kandidaat zijn voor labia fillers als u last heeft van verslapping van de huid rond het vaginale externe gebied, overtollig vaginaal weefsel, slappe schaamlippen of een verminderde seksuele respons.

 • Schaamlipfiller behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren specialisten met door de FDA goedgekeurde dermale fillers, zijn over het algemeen veilig. Zoals bij elke medische ingreep zijn er echter risico’s. Deze worden besproken tijdens uw consultatie.

 • Het gebruik van topische verdovingen of zenuwblokkades kan ongemak tijdens de procedure minimaliseren. Veel patiënten melden milde, beheersbare ongemakken. Uw specialist zal tijdens uw consultatie opties voor pijnbeheersing bespreken.

 • De duur van de resultaten kan variëren afhankelijk van het type filler, individuele stofwisseling en andere factoren. Gewoonlijk houden de resultaten enkele maanden tot een jaar aan. Sommige mensen kiezen ervoor om touch-upbehandelingen te ondergaan om het gewenste uiterlijk te behouden.

 • Schaamlipfiller behandelingen vereisen vaak weinig tot geen hersteltijd. U kunt milde zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid ervaren, wat meestal binnen enkele dagen verdwijnt. Het is raadzaam om korte tijd na de behandeling seksuele activiteit en intensieve lichaamsbeweging te vermijden.

 • Ja, de meeste patiënten kunnen kort na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het is echter essentieel om de nazorginstructies van uw specialist op te volgen.

 • Veelvoorkomende bijwerkingen zijn:

  • Zwelling
  • Blauwe plekken
  • Tijdelijke ongemakken

ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved