Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 300

Lip Fillers

Ontdek de perfecte glimlach met onze lip filler-behandelingen

Voor en Na

Lipfillers foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Lip Fillers Informatie

Wat zijn Lip Fillers?

Kliniken Image

Lip Fillers zijn injecteerbare medische behandelingen die worden gebruikt om de lippen tijdelijk voller en meer geprononceerd te maken. Ze worden meestal uitgevoerd met hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam, om het volume en de vorm van de lippen te verbeteren. Lip Fillers kunnen worden gebruikt om dunne lippen op te vullen, asymmetrie te corrigeren en de algehele uitstraling van de lippen te verbeteren, wat leidt tot een vollere, jeugdige uitstraling. Het effect is meestal tijdelijk en kan na verloop van tijd vervagen, waardoor de behandeling opnieuw kan worden uitgevoerd indien gewenst. Het is belangrijk om lipfillers te laten toedienen door een gekwalificeerde medische professional.

Behandelingen

Lip Fillers Behandelingen

Welkom in de wereld van lip filler-behandelingen bij Essential Aesthetics Clinic, waar schoonheid precisie ontmoet. Of je nu een subtiele volumeverbetering wilt toevoegen of een gedurfd statement wilt maken, onze lipfillerprocedures bieden de perfecte oplossing

Kliniken Image

Behandelingen

Lip Fillers

Lip Fillers behandelingen details

 •  Dit is de meest gebruikte en populaire lipfiller. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam voorkomt en kan worden gebruikt om de lippen voller te maken, hydrateren en contouren te geven. Enkele bekende merken zijn Juvederm, Restylane en Belotero.

 • Hoewel minder vaak gebruikt dan hyaluronzuur, kunnen collageen fillers worden ingezet om volume aan de lippen toe te voegen. Ze zijn meestal afkomstig van rundercollageen.

 • Vet wordt uit een ander deel van het lichaam van de patiënt gehaald, gezuiverd en vervolgens in de lippen geïnjecteerd om volume toe te voegen. Dit kan een permanente optie zijn, maar vereist wel liposuctie om vet te oogsten.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat zijn de kosten van Lip Fillers?

De kosten voor lip filler behandelingen beginnen vanaf 300 EUR. Tijdens het consult zal onze deskundige medische professional jouw unieke situatie beoordelen, je doelen bespreken en een behandelplan opstellen dat aansluit bij je behoeften. Hierdoor kunnen we je een precieze kostenraming geven die op maat is gemaakt voor jouw situatie. We streven ernaar om volledige transparantie te bieden over de prijzen, zodat je vol vertrouwen de behandeling kunt plannen.

Prijzen

Lip Fillers

vanaf €300

FAQ

Veelgestelde Vragen over Lipfillers

 • Lipfillers zijn een optie voor vrouwen die zich storen aan het uiterlijk van lippen: bij de wens voor grotere of meer gedefinieerde lippen. 

 • Lipfiller behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren specialisten met door de FDA goedgekeurde dermale fillers, zijn over het algemeen veilig. Zoals bij elke medische ingreep zijn er echter risico’s. Deze worden besproken tijdens uw consult.

 • De duur van de resultaten kan variëren afhankelijk van het type filler, individuele stofwisseling en andere factoren. Gewoonlijk houden de resultaten enkele maanden tot een jaar aan. Sommige mensen kiezen ervoor om touch-upbehandelingen te ondergaan om het gewenste uiterlijk te behouden.

 • Enkele patiënten melden kleine, beheersbare ongemakken. 

 • Lipfiller behandelingen vereisen vaak weinig tot geen hersteltijd. U kunt milde zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid ervaren, wat meestal binnen enkele dagen verdwijnt.

 • Ja, de meeste patiënten kunnen kort na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het is echter essentieel om de nazorginstructies van uw specialist op te volgen.

 • Veelvoorkomende bijwerkingen zijn:

  • Zwelling
  • Blauwe plekken
  • Tijdelijke ongemakken
 • Zorgzame en Persoonlijke Aandacht

   Bij onze kliniek geloven we in het leveren van zorgzame, persoonlijke aandacht aan elke patiënt. We begrijpen dat uw welzijn en comfort voorop staan, en we nemen de tijd om naar uw unieke wensen en behoeften te luisteren.

  Ervaren en Deskundig Team

   U kunt gerust zijn in de wetenschap dat u wordt behandeld door een ervaren en deskundig medisch team dat zich heeft gespecialiseerd in Labia Filler-behandelingen. Ons team heeft talloze succesvolle behandelingen uitgevoerd en streeft altijd naar de beste resultaten.

  Natuurlijk Ogende Resultaten

   Onze Schaamlipfiller-behandelingen zijn ontworpen om natuurlijk ogende resultaten te bieden. We begrijpen dat subtiliteit belangrijk is, en we streven ernaar om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren zonder overdreven of onnatuurlijk te lijken.

  Veiligheid en Zorgvuldigheid

  Uw gezondheid en veiligheid zijn onze topprioriteit. We hanteren strikte protocollen en volgen de hoogste medische normen om ervoor te zorgen dat elke behandeling veilig en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

  Individuele Behandelplannen

  Geen twee patiënten zijn hetzelfde, en daarom creëren we individuele behandelplannen die zijn afgestemd op uw specifieke doelen en behoeften. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

  Discretie en Comfort

  We begrijpen dat privacy en comfort van cruciaal belang zijn bij dit soort behandelingen. Onze faciliteiten zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, en we zorgen voor volledige discretie tijdens uw bezoek.

  Nazorg en Ondersteuning

  Onze betrokkenheid bij uw welzijn stopt niet na de behandeling. We bieden uitgebreide nazorg en blijven beschikbaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden die u na de behandeling heeft.

  Bij onze kliniek gaat het niet alleen om de behandeling zelf, maar ook om uw algehele ervaring en tevredenheid. We streven ernaar om u te helpen uw zelfvertrouwen te herwinnen en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren op een zorgzame, deskundige en veilige manier. Uw welzijn staat bij ons voorop.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved