Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €150

Fronsrimpel Behandeling

Spierontspanners gaat rimpels tegen, zo ook de rimpels in de frons. Bij Essential Aesthetics wordt deze behandeling uitsluitend uitgevoerd door een medisch specialist.

Voor en na

Voor en na foto's van fronsrimpel Spierontspanners

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Fronsrimpel Behandeling

Wat is een fronsrimpel behandeling?

Kliniken Image

Een fronsrimpel behandeling is een geavanceerde cosmetische procedure die ontworpen is om zichtbare tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, te verminderen. Bij Essential Aesthetics staat deze behandeling centraal in het streven naar tijdloze schoonheid. Met behulp van geavanceerde technologieën en vakkundige chirurgen helpen we onze klanten bij het herstellen en behouden van hun jeugdige uiterlijk. Ontdek hoe onze behandelingen u kunnen helpen zelfvertrouwen uit te stralen en u te verwelkomen in de wereld van tijdloze schoonheid

Behandelingen

Fronsrimpel Behandelingen

Bij Essential Aesthetics hebben we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in deze behandelingen. We stellen uw veiligheid, comfort en tevredenheid voorop gedurende het hele proces, en zorgen voor uitzonderlijke resultaten die zijn afgestemd op uw gewenste uitkomst.

Kliniken Image

Behandeling

Spierontspanners

Kliniken Image

Behandeling

Fillers

Kliniken Image

Behandeling

Morpheus8

Kliniken Image

Behandeling

Chemische Peelings

Fronsrimpel Behandeling Details

 • Spierontspanners is een veelgebruikte niet-chirurgische oplossing voor fronsrimpels op het voorhoofd. Het werkt door de tijdelijke ontspanning van spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels bij samentrekking. Door Spierontspanners op specifieke plekken op het voorhoofd te injecteren, ontspannen de spieren en verminderen de rimpels. De resultaten zijn doorgaans langdurig en de behandeling kan opnieuw worden uitgevoerd na enkele maanden.

 • Fillers, vaak samengesteld uit hyaluronzuur of op collageen gebaseerde stoffen, worden gebruikt om volume aan de huid toe te voegen. Wanneer ze strategisch in fronsrimpels op het voorhoofd worden geïnjecteerd, kunnen ze de lijnen opvullen en zorgen voor een gladdere uitstraling. De resultaten zijn direct merkbaar en kunnen variëren van enkele maanden tot ruim een jaar, afhankelijk van het gebruikte type vulmiddel.

 • Morpheus8 is een geavanceerde niet-chirurgische behandeling die micro-needling en radiofrequentie (RF) energie combineert, wat uitzonderlijk effectief is voor het verminderen van fronsrimpels en andere tekenen van veroudering. De procedure maakt gebruik van een apparaat met ultrafijne micro-naalden die in de huid worden ingebracht, terwijl tegelijkertijd gecontroleerde RF-energie wordt afgegeven aan de diepere huidlagen. Deze dubbele aanpak stimuleert de collageenproductie, verstevigt de huid en vermindert rimpelvorming. Morpheus8 biedt duurzame resultaten en vereist minimale hersteltijd.

 • Chemische peelings betreffen de toepassing van een chemische oplossing op de huid, die de bovenste laag exfolieert en de groei van nieuwe, gladdere huid stimuleert. Zowel oppervlakkige als medium-diepe peelings kunnen doeltreffend zijn bij het verbeteren van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, ook op het voorhoofd. De hersteltijd varieert afhankelijk van de diepte van de peeling.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Brindusa Gritu

Ontmoet Brindusa
Kliniken Image

BSc. Griselle El Hage

Ontmoet Griselle
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen
Kliniken Image

Alexandra Gomes

Ontmoet Alexandra

Prijzen

Wat kost een Fronsrimpel Behandeling?

Ontdek onze Fronsrimpelbehandelingen bij Essential Aesthetics, beginnend vanaf €150. We zijn vastberaden om hoogwaardige oplossingen voor iedereen toegankelijk te maken, en ons deskundige team staat klaar om u een persoonlijke behandeling te bieden voor een jeugdige uitstraling.

Prijzen

Fronsrimpel behandelingen

Vanaf €150

FAQ

Veelgestelde vragen over een Fronsrimpel behandeling

 • Zeker, na een fronsrimpel behandeling behou je nog steeds de mogelijkheid om gezichtsuitdrukkingen te maken. In onze benadering van de behandeling van fronsrimpels waarderen we je individuele behoeften en verwachtingen.

  Ons doel is om een natuurlijk resultaat te bereiken waarbij je gezichtsuitdrukkingen behouden blijven. We begrijpen dat de meeste mensen streven naar een verjongd uiterlijk zonder tekenen van “overbehandeling” of stijfheid. Daarom passen we behandelingen aan om de resultaten af te stemmen op uw voorkeuren en esthetische doelen.

  Het is belangrijk om tijdens het consult open te communiceren met de behandelend arts, zodat je je verwachtingen kunt bespreken en samen een behandelplan kunt opstellen dat aan jouw behoeften voldoet. Onze ervaren professionals streven ernaar om je natuurlijke schoonheid te verbeteren met behoud van je gezichtsuitdrukkingen, wat resulteert in een verfrist en zelfverzekerd gevoel.

 • De resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar. Na 5 tot 8 dagen begint de spieractiviteit af te nemen en worden de eerste resultaten zichtbaar. Het maximale effect van een Spierontspanners-behandeling is doorgaans zichtbaar tussen dag 10 en dag 14 en blijft meestal effectief gedurende een gemiddelde periode van 3-4 maanden.

 • De spier herwint na ongeveer drie maanden zijn volledige kracht. Daarom wordt het aanbevolen om na drie maanden een herhaalbehandeling te overwegen. Bij herhaaldelijke toepassingen van Spierontspanners kunt u vervolgbehandelingen verwachten met tussenpozen van 5 tot 9 maanden.

 • Een Spierontspanners-behandeling duurt doorgaans ongeveer 10 minuten. U krijgt enkele kleine injecties tussen de wenkbrauwen. Deze injecties voelen aan als kleine prikjes en zijn goed te verdragen. Verdoving is niet nodig. De huid kan direct na de behandeling enigszins rood worden en soms licht opzwellen. 

 • Resultaten zijn na 5-7 dagen zichtbaar en kunnen 3 tot 6 maanden aanhouden, afhankelijk van of je Spierontspanners gewend bent of niet. De behandeling kan vervolgens zonder problemen worden herhaald.

 • Fronslijn behandelingen met Spierontspanners duren ongeveer 10 minuten, de pijn valt mee. Er kan een verdovende crème worden aangebracht door de arts. 

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved