Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 350

Profhilo Behandelingen

Revitaliseer de natuurlijke gloed van je huid met Profhilo

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Profhilo Informatie

Wat is Profhilo?

Kliniken Image

Profhilo is een innovatieve huidbehandeling die hoge niveaus van hyaluronzuur bevat. Het is ontworpen om de huid te hydrateren, de productie van collageen te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. De behandeling omvat het injecteren van Profhilo in specifieke delen van het gezicht om algemene huidverjonging te bevorderen en een jongere en stralende uitstraling te creëren.

Profhilo is uniek in samenstelling, omdat het zich verspreidt en integreert in de huid, waardoor diepe hydratatie wordt geboden en de natuurlijke productie van collageen en elastine in het lichaam wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een verbeterde huidtextuur, stevigheid en algehele huidkwaliteit.

In tegenstelling tot traditionele dermale fillers voegt Profhilo geen volume toe aan specifieke gebieden. In plaats daarvan verbetert het de algehele gezondheid en uitstraling van de huid door intense hydratatie te bieden en de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid te stimuleren.

Profhilo is een uitstekende keuze voor het verbeteren van huidverslapping, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het bereiken van een frisse, stralende teint. Het is een niet-chirurgische en minimaal invasieve behandeling die u kan helpen om natuurlijk en jeugdig uitziende huid te krijgen.

Behandelingen

Profhilo Behandelingen

Essential Aesthetics Clinic biedt gespecialiseerde Profhilo behandelingen aan om u een stralende en jeugdige huid te geven. Onze ervaren behandelaars gebruiken deze innovatieve huidverjongings procedure om diepe hydratatie te bieden, de collageen productie te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

fat grafting full face

Profhilo

Gezicht

Kliniken Image

Profhilo

Acnelittekens

Kliniken Image

Profhilo

Lipvergroting

Kliniken Image

Profhilo

Oogverjonging

Profhilo behandelingen details

 • Profhilo-behandelingen richten zich op het verjongen en hydrateren van de gezichtshuid, het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, en het verbeteren van de algehele huidtextuur en teint.

 • Profhilo-behandelingen kunnen helpen om het uiterlijk van acne littekens te verbeteren door de collageenproductie te stimuleren, huidregeneratie te bevorderen, en de huidtextuur te egaliseren.

 • Profhilo-injecties rondom het gevoelige ooggebied kunnen de hydratatie verbeteren en donkere kringen, fijne lijntjes, en zwelling verminderen, waardoor een meer verfriste en jeugdige uitstraling ontstaat.

 • Profhilo kan volume, hydratatie, en definitie aan de lippen toevoegen, waardoor een natuurlijk ogende vulling ontstaat en het verschijnen van fijne lijntjes rondom de mond wordt verminderd.

 • Profhilo-injecties kunnen de textuur en uitstraling van het hals- en decolletégebied verbeteren, rimpels en verslapte huid verminderen, en de stevigheid verbeteren.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Wat kost een Profhilo behandeling?

  De kosten van een Profhilo behandeling kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal benodigde behandelsessies en de specifieke gebieden die worden behandeld. Het is het beste om een afspraak te maken voor een consultatie met onze ervaren specialisten om nauwkeurige prijsinformatie te verkrijgen.

  Prijzen

  Skin booster met Profhilo

  €350 – 1x2ml

  Prijzen

  Skin Booster Pakket met Profhilo

   3x 2ml €900

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Profhilo

  • Traditionele huidverzorgingsproducten die op de huid worden aangebracht, zijn er eenvoudig weer af te wassen, terwijl Profhilo diep in de huid vocht vasthoudt voor een langdurige hydratatie. Hierdoor wordt de huid weer elastischer, steviger en gladder.
   Fillers helpen het volume in specifieke delen van het gezicht te herstellen (bijv. opvullen van rimpels en lijntjes of vergroten van de lippen). Profhilo daarentegen verbetert het hydratatieniveau en de huidkwaliteit, zodat de huid van het gezicht, de handen, de hals, het decolleté of de lippen elastischer, steviger en gladder wordt waardoor de huid weer een frisse uitstraling krijgt.
   Mesotherapeutische producten worden geïnjecteerd in een meer aan de oppervlakte liggende laag van de huid en de resultaten zijn afhankelijk van de gebruikte oplossing. Skinboosters zoals Profhilo bevatten een unieke vorm van gestabiliseerd hyaluronzuur, een molecule waarvan bewezen is dat het de huid langdurig hydrateert en laat stralen.

  • Profhilo-behandelingen bieden verschillende voordelen, waaronder verbeterde hydratatie van de huid, verhoogde elasticiteit van de huid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verbeterde huidtextuur en teint, en een jeugdige en stralende uitstraling.

  • Profhilo-behandelingen worden over het algemeen als veilig beschouwd wanneer ze worden uitgevoerd door getrainde en ervaren professionals. Bovendien is hyaluronzuur, dat wordt gebruikt in huidboosters, een van nature voorkomende stof, waardoor het risico op bijwerkingen of allergische reacties minimaal is.

  • De duur van de resultaten van Profhilo kan variëren afhankelijk van individuele factoren, maar over het algemeen kunnen de effecten enkele maanden aanhouden. Onderhoudsbehandelingen worden meestal aanbevolen om de gewenste resultaten te behouden.

  • Profhilo behandelingen zijn minimaal invasief en vereisen over het algemeen geen significante downtime of herstelperiode. Sommige mensen kunnen milde roodheid, zwelling of blauwe plekken ervaren op de injectieplaatsen, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

  • Profhilo behandelingen kunnen worden gecombineerd met andere esthetische ingrepen, zoals dermale fillers, Botox-injecties of laserbehandelingen, om uitgebreide verjonging te bereiken en specifieke huidproblemen aan te pakken.

  • Traditionele huidverzorgingsproducten die op de huid worden aangebracht, zijn gemakkelijk af te wassen, terwijl Profhilo vocht diep in de huid vasthoudt voor langdurige hydratatie. Dit maakt de huid elastischer, steviger en gladder.

   Fillers helpen om volume te herstellen op specifieke gebieden van het gezicht (bijvoorbeeld het opvullen van rimpels en lijnen of het vergroten van de lippen). Profhilo daarentegen verbetert het hydratatieniveau en de huidkwaliteit, waardoor de huid van het gezicht, de handen, de nek, het decolleté of de lippen elastischer, steviger en gladder wordt, met een frisse uitstraling tot gevolg.

   Mesotherapeutische producten worden geïnjecteerd in een meer oppervlakkige laag van de huid en de resultaten hangen af van de gebruikte oplossing. Huidboosters zoals Profhilo bevatten een unieke vorm van gestabiliseerd hyaluronzuur, een molecuul waarvan is bewezen dat het langdurige hydratatie en stralendheid aan de huid geeft.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved