Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €150

Kraaienpootjes

Met een botox voor kraaienpootjes behandeling kun je je jeugdige uitstraling behouden en blijven stralen

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Kraaienpootjes informatie

Wat is een Kraaienpootjes Behandeling?

Kliniken Image

Een Kraaienpootjes Behandeling is een geavanceerde cosmetische procedure die is ontworpen om de verschijning van kraaienpootjes aan te pakken, dit zijn de lijnen die verticaal uitstrekken vanaf de buitenste hoeken van de ogen. Deze rimpels kunnen vaak de indruk wekken van ouderdom of vermoeidheid. Bij Essential Aesthetics zijn we toegewijd aan het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid, en deze behandeling is een van de manieren waarop we dat doel bereiken.

Ons team van zeer bekwame professionals maakt gebruik van geavanceerde technieken en hun expertise om u te helpen de zichtbaarheid van kraaienpootjes te verminderen, waardoor een jeugdigere en zelfverzekerde uitstraling wordt hersteld. Ontdek hoe onze gespecialiseerde behandelingen uw zelfvertrouwen kunnen vergroten en u introduceren in een wereld van tijdloze schoonheid!

Behandelingen

Kraaienpootjes Behandeling

Welkom bij Essential Aesthetics Clinic, waar we gespecialiseerd zijn in het helpen van u er op uw best uit te laten zien en u zich te laten voelen. Een van onze meest gevraagde behandelingen is het verminderen van kraaienpootjes, die fijne lijntjes die in de loop van de tijd rond de ogen kunnen verschijnen. Ons bekwame en ervaren team van professionals is toegewijd aan het bieden van persoonlijke zorg en de nieuwste esthetische behandelingen.

botox migraine

Behandeling

Botox (Botulinum Toxine)

Kliniken Image

Behandeling

Fillers

morpheus8 den haag morpheus den haag huidverstrakking

Behandeling

Morpheus 8

Behandeling

Chemische Peelings

De Behandelingen voor Kraaienpootjes

 • Botox-injecties zijn een breed erkende niet-chirurgische behandeling voor kraaienpootjes. Botox werkt door tijdelijk de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van deze rimpels wanneer u glimlacht of fronst. Dit resulteert in gladdere en minder opvallende kraaienpootjes. De effecten houden doorgaans enkele maanden aan, en onderhoudsbehandelingen kunnen indien nodig worden ingepland.

 • Dermale vulstoffen, vaak samengesteld uit hyaluronzuur of op collageen gebaseerde stoffen, kunnen strategisch in kraaienpootjes worden geïnjecteerd om volume toe te voegen en het verschijnen van fijne lijntjes te verminderen. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen variëren van enkele maanden tot meer dan een jaar, afhankelijk van het type vulmiddel dat wordt gebruikt.

 • Morpheus 8 is een geavanceerde niet-chirurgische behandeling die micro-needling en radiofrequentie (RF) energie combineert. Het is zeer effectief voor het aanpakken van kraaienpootjes en andere tekenen van veroudering. Tijdens de procedure wordt een apparaat met ultrascherpe micro-naalden gebruikt om voorzichtig in de huid door te dringen. Tegelijkertijd wordt gecontroleerde RF-energie afgegeven in de diepere lagen van de huid. Deze tweeledige aanpak stimuleert de productie van collageen, verstevigt de huid en vermindert het verschijnen van rimpels, waaronder kraaienpootjes. Morpheus 8 biedt langdurige resultaten met minimale hersteltijd.

 • Chemische peelings omvatten het aanbrengen van een chemische oplossing op de huid, die de bovenste laag exfolieert en de groei van nieuwe, gladdere huid bevordert. Oppervlakkige en medium-diepe peelings kunnen helpen om het uiterlijk van kraaienpootjes te verbeteren. De hersteltijd varieert afhankelijk van de diepte van de peeling.

 • Laserbehandelingen gebruiken geconcentreerde lichtstralen om beschadigde huidcellen te verwijderen en de productie van collageen te stimuleren. Fractionele laser huidvernieuwing kan kraaienpootjes richten en de huidverjonging bevorderen. De hersteltijd en herstelperiodes variëren op basis van de specifieke laser die wordt gebruikt.

 • Microdermabrasie is een niet-invasieve procedure waarbij de bovenste laag van de huid wordt geëxfolieerd om het uiterlijk van fijne lijntjes, inclusief kraaienpootjes, te verminderen. Meerdere sessies zijn meestal nodig voor optimale resultaten.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat is de prijs voor een behandeling voor Kraaienpootjes?

De kosten van een behandeling voor Kraaienpootjes variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de gekozen behandelopties. Onze prijzen beginnen bij €150 voor één zone.

Prijzen

Kraaienpootjes

vanaf € 150

FAQ

Veelgestelde vragen over de Kraaienpootjes

 • De huid van je gezicht wordt voortdurend blootgesteld aan allerlei omgevingsfactoren en heeft zorgvuldige verzorging nodig om zo gezond en jeugdig mogelijk te blijven. Veroudering is een volkomen natuurlijk proces en het is ons streven om het op een gracieuze manier te omarmen. Ons grootste zelfvertrouwen en onze kracht komen voort uit de synergie tussen ons fysieke welzijn en innerlijke harmonie.

  Hebben mensen vaak het idee dat je een bezorgd of gestresst gezicht hebt, terwijl je je eigenlijk niet zo voelt? Is het gebied rond je ogen geen weerspiegeling van de innerlijke vreugde die je ervaart? Misschien koester je je in momenten van vreugde, maar de aanwezigheid van kraaienpootjes kan een andere boodschap overbrengen. Deze lijntjes, die in de volksmond vaak lachrimpels of lachrimpels worden genoemd, kunnen bijdragen aan een uiterlijk dat minder jeugdig en energiek lijkt, wat verontrustend kan zijn.

  Naarmate we ouder worden, vinden er transformaties plaats en kan onze huid geleidelijk aan wat soepelheid verliezen. Dit fenomeen kan worden toegeschreven aan een reeks factoren, waaronder het natuurlijke verouderingsproces en invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon. Kraaienpootjes ontstaan meestal door de herhaalde bewegingen en uitdrukkingen die we in de loop der tijd maken. Deze lijntjes kunnen blijven bestaan omdat de onderliggende spieren niet volledig ontspannen na deze uitingen, waardoor ze samentrekken. Gelukkig bestaan er effectieve oplossingen voor kraaienpootjes. Behandelingen zoals botuline toxine en huidvullers kunnen worden gebruikt om deze lijntjes te verzachten en minder zichtbaar te maken, waardoor je een gladder en jeugdiger uiterlijk rond de ogen krijgt.

 • Kraaienpootjes ontwikkelen zich meestal als gevolg van een combinatie van factoren, waaronder natuurlijke veroudering, herhaalde gezichtsuitdrukkingen, blootstelling aan de zon en een afname van de productie van collageen en elastine in de huid.

 • Hoewel het moeilijk is om kraaienpootjes volledig te voorkomen, zijn er maatregelen die u kunt nemen om hun ontwikkeling te minimaliseren. Deze omvatten dagelijks gebruik van zonnebrandcrème, voldoende hydratatie, niet roken, een gezond dieet handhaven en het gebruik van huidverzorgingsproducten die de productie van collageen bevorderen.

 • Niet-chirurgische behandelingen voor kraaienpootjes omvatten Botox-injecties, dermale vullers, Morpheus8, chemische peelings, laserhuidvernieuwing en microdermabrasie.

 • Botox werkt door tijdelijk de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van kraaienpootjes wanneer u glimlacht of fronst. Deze ontspanning leidt tot gladdere en minder opvallende kraaienpootjes. De resultaten duren doorgaans enkele maanden.

 • Derma-vullers, gemaakt van stoffen zoals hyaluronzuur of collageen, worden geïnjecteerd in kraaienpootjes om volume toe te voegen en een gladdere uitstraling te creëren. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen variëren van enkele maanden tot meer dan een jaar, afhankelijk van het type vulmiddel dat wordt gebruikt.

 • Morpheus8 is een niet-chirurgische behandeling die micro-needling en radiofrequente energie combineert. Het stimuleert de productie van collageen en verstevigt de huid, waardoor rimpels, inclusief kraaienpootjes, verminderen. De resultaten zijn langdurig.

 • Niet-chirurgische behandelingen worden over het algemeen goed verdragen. Patiënten kunnen wat ongemak ervaren tijdens injecties, maar vaak worden verdovende crèmes of lokale verdoving gebruikt om eventuele pijn te minimaliseren.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved