Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 1850

Face Slimming

De jukbeenderen en kaken definiëren en contouren creëren door face slimming

Voor en Na

Voor- en na-foto's van Face Slimming

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Face Slimming Informatie

Wat is Face Slimming?

Kliniken Image

Face Slimming is een combinatie van bichectomie (verwijdering van het wangvet, ook wel buccal fat removal genoemd), liposuctie van de dubbele kin en spierontspannende behandeling voor de kaaklijn. Hierdoor zullen de kaaklijn definitie en gezichtscontouren meer zichtbaar zijn. Deze procedures kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden uitgevoerd voor optimale resultaten.

Behandelingen

Face Slimming Behandelingen

Met meer dan een decennium aan gespecialiseerde expertise is Essential Aesthetics een vertrouwde bestemming voor gezichtschirurgie, met uitzonderlijke resultaten en klanttevredenheid. Onze kliniek is gespecialiseerd in Face Slimming, een zeer gewilde behandeling die bekend staat om zijn transformerende effecten op de wangen, dubbele kin en kaaklijn, resulterend in een prachtig gecontourd en gevormd gezicht.

Kliniken Image

Face slimming

Spierontspanners in de kaken

Kliniken Image

Face slimming

Liposuctie onderkin

Kliniken Image

Face slimming

Bichectomie (buccal fat removal)

Details over Face Slimming Behandelingen

 • Deze chirurgische ingreep richt zich op de bicheklieren, die kunnen bijdragen aan een rond of mollig gezicht. Bichectomie helpt bij het creëren van een meer gedefinieerde en slankere gezichtscontour door strategisch overtollig vet uit de wangen te verwijderen.

 • Deze krachtige combinatie stelt ons in staat om zowel de wangen als de dubbele kin aan te pakken, wat zorgt voor verbeterde resultaten en harmonieuze gezichtsverhoudingen.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Brindusa Gritu

Ontmoet Brindusa
Kliniken Image

BSc. Griselle El Hage

Ontmoet Griselle
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen
Kliniken Image

Alexandra Gomes

Ontmoet Alexandra

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

FAQ

Veelgestelde vragen over Face Slimming

 • De bichectomie-operatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd in onze kliniek in Den Haag.

  Tijdens de operatie maakt de chirurg een incisie aan de binnenkant van de mond, in de buurt van de wangen en de vetzakken. Vervolgens zal hij vanaf de buitenkant van de wang druk uitoefenen op de vetzakken, om het vet door de incisie naar buiten te duwen. Zodra het vet is verwijderd, zal de chirurg de operatie afronden door de incisies weer te hechten.

  De ingreep duurt ongeveer 1 uur, waarna wij je nog een tijdje onder toezicht houden. Je wordt dezelfde dag nog uit de kliniek ontslagen.

 • Het resultaat van een face slimming is een slanker gezicht zonder zichtbare littekens. Je jukbeenderen zullen meer gedefinieerd zijn omdat de vetverwijdering een contour creëert in het onderste deel van je gezicht.

  Het eindresultaat zal langdurig zijn omdat het vetkussentje is verwijderd. Wij raden onze patiënten echter aan zich na de operatie aan een gezonde levensstijl aan te passen om een optimaal blijvend resultaat te behouden.

  Naast het creëren van een perfect afgeslankt gezicht, kun je deze ingreep combineren met een filler behandeling om de perfecte kaaklijn te creëren als aanvulling op de resultaten van de gedefinieerde jukbeenderen van de Bichectomie.

 • De Bichectomie kan worden gecombineerd met liposuctie van de onderkin. Deze combinatie zorgt voor een langdurig resultaat van een slank gezicht. Niet alleen de jukbeenderen worden gedefinieerd, maar ook de kaaklijn. Daarnaast kan onze arts spierontspanner injecteren in de kaakspier, waardoor deze ontspant en smaller oogt.

  Deze combinatie behandeling is ideaal voor kandidaten die maar niet van het hardnekkige vet onder de kin en op de wangen afkomen. Het resultaat van deze behandeling is drastischer dan de Bichectomie behandeling alleen, maar op een natuurlijke en langdurige manier. Het zorgt voor meer definitie en strakkere contouren van het gehele gezicht.

 • Zoals bij elke operatie zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden:

  • Om je voor te bereiden op de operatie, kun je richtlijnen ontvangen van het medische team over je levensstijl (eten, drinken en eventuele verslavingen)
  • Je zal antibiotica meekrijgen voor tijdens het herstel. Als je allergisch bent voor bepaalde medicijnen, laat het ons dan van tevoren weten.
  • Wij raden je aan een familielid of een vriend te regelen om je de eerste 24 uur thuis te monitoren.
  • Wij raden je aan je dieet aanpassen tot een vloeibaar dieet voor de eerste paar dagen na de operatie.
  • Regel van tevoren dat iemand je de eerste paar dagen thuis helpt.
  • Je mag gedurende 4 weken na de operatie niet zwaar tillen of sporten.
 • Zoals bij veel andere operaties, zijn er risico’s bij een Bichectomie. Hoewel zeer zeldzaam, zijn mogelijke complicaties:

  • Bloeden (hematoom). Soms bloeden na een operatie uit het weefsel rond de wond. Als dit gebeurt, kan jouw gezicht gezwollen en pijnlijk aanvoelen. Het kan nodig zijn om het leeg te laten lopen door een extra procedure uit te voeren en hiervoor moet je terug naar het ziekenhuis of de kliniek.
  • Infectie.Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie het risico inhoudt van infectie door de bacteriën van de eigen huid van de patiënt. Deze mogelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens de operatie zullen dit risico tot een minimum beperken. Het komt zelden voor dat een patiënt opnieuw moet worden opgenomen. Als je infectieverschijnselen ervaart, neem dan contact op met je medisch adviseur of bel het telefoonnummer voor buiten kantooruren.
  • Wondgenezing. Hoe de wond geneest, verschilt van persoon tot persoon en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken in de periode voor en na de operatie kan het genezingsproces ernstig belemmeren.ISO 9001 & NEN 8009 – Gecertificeerde Kliniek

Prijzen

Hoeveel kost face sliming?

De kosten van gezichtsvermageringsprocedures kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Een consultatie met onze gekwalificeerde plastisch chirurgen zal persoonlijke informatie verschaffen over de kosten van gezichtsvermageringsprocedures en je helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Ze zullen je begeleiden door het prijsproces, eventuele vragen of zorgen bespreken, en je een duidelijk inzicht geven in de totale investering die nodig is voor jouw gewenste gezichtstransformatie

Tarieven

Bichectomy

vanaf €1850

Face slimming pakket

Bichectomy + liposuctie van de onderkin

vanaf €3050

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved