Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 1,850

Face Slimming

De jukbeenderen en kaken definiëren en contouren creëren door face slimming

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Face Slimming Informatie

Wat is Face Slimming?

Kliniken Image

Face Slimming is een combinatie van bichectomie (verwijdering van de bicheklier), liposuctie van de dubbele kin en spierontspannende behandeling voor de kaaklijn. Hierdoor zullen de kaaklijn definitie en gezichtscontouren meer zichtbaar zijn. Deze procedures kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden uitgevoerd voor optimale resultaten.

Behandelingen

Face Slimming Behandelingen

Met meer dan een decennium aan gespecialiseerde expertise is Essential Aesthetics een vertrouwde bestemming voor gezichtschirurgie, met uitzonderlijke resultaten en klanttevredenheid. Onze kliniek is gespecialiseerd in Face Slimming, een zeer gewilde behandeling die bekend staat om zijn transformerende effecten op de wangen, dubbele kin en kaaklijn, resulterend in een prachtig gecontourd en gevormd gezicht.

face slimming

Face slimming

Bichectomy

face slimming

Face slimming package

Bichectomy + liposuctie van de onderkin

Details over Face Slimming Behandelingen

 • Deze chirurgische ingreep richt zich op de bicheklieren, die kunnen bijdragen aan een rond of mollig gezicht. Bichectomie helpt bij het creëren van een meer gedefinieerde en slankere gezichtscontour door strategisch overtollig vet uit de wangen te verwijderen.

 • Deze krachtige combinatie stelt ons in staat om zowel de wangen als de dubbele kin aan te pakken, wat zorgt voor verbeterde resultaten en harmonieuze gezichtsverhoudingen.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Voor- en na-foto's van Face Slimming

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost face sliming?

  De kosten van gezichtsvermageringsprocedures kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Een consultatie met onze gekwalificeerde plastisch chirurgen zal persoonlijke informatie verschaffen over de kosten van gezichtsvermageringsprocedures en je helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Ze zullen je begeleiden door het prijsproces, eventuele vragen of zorgen bespreken, en je een duidelijk inzicht geven in de totale investering die nodig is voor jouw gewenste gezichtstransformatie

  Tarieven

  Bichectomy

  vanaf €1850

  Face slimming pakket

  Bichectomy + liposuctie van de onderkin

  vanaf €3050

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Face Slimming

  • De bichectomie-operatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd in onze kliniek in Den Haag.

   Tijdens de operatie maakt de chirurg een incisie aan de binnenkant van de mond, in de buurt van de wangen en de vetzakken. Vervolgens zal hij vanaf de buitenkant van de wang druk uitoefenen op de vetzakken, om het vet door de incisie naar buiten te duwen. Zodra het vet is verwijderd, zal de chirurg de operatie afronden door de incisies weer te hechten.

   De ingreep duurt ongeveer 1 uur, waarna wij je nog een tijdje onder toezicht houden. Je wordt dezelfde dag nog uit de kliniek ontslagen.

  • Het resultaat van een face slimming is een slanker gezicht zonder zichtbare littekens. Je jukbeenderen zullen meer gedefinieerd zijn omdat de vetverwijdering een contour creëert in het onderste deel van je gezicht.

   Het eindresultaat zal langdurig zijn omdat het vetkussentje is verwijderd. Wij raden onze patiënten echter aan zich na de operatie aan een gezonde levensstijl aan te passen om een optimaal blijvend resultaat te behouden.

   Naast het creëren van een perfect afgeslankt gezicht, kun je deze ingreep combineren met een filler behandeling om de perfecte kaaklijn te creëren als aanvulling op de resultaten van de gedefinieerde jukbeenderen van de Bichectomie.

  • Zoals bij elke operatie zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden:

   • Om je voor te bereiden op de operatie, kun je richtlijnen ontvangen van het medische team over je levensstijl (eten, drinken en eventuele verslavingen)
   • Je zal antibiotica meekrijgen voor tijdens het herstel. Als je allergisch bent voor bepaalde medicijnen, laat het ons dan van tevoren weten.
   • Wij raden je aan een familielid of een vriend te regelen om je de eerste 24 uur thuis te monitoren.
   • Wij raden je aan je dieet aanpassen tot een vloeibaar dieet voor de eerste paar dagen na de operatie.
   • Regel van tevoren dat iemand je de eerste paar dagen thuis helpt.
   • Je mag gedurende 4 weken na de operatie niet zwaar tillen of sporten.
  • De Bichectomie kan worden gecombineerd met liposuctie van de onderkin. Deze combinatie zorgt voor een langdurig resultaat van een slank gezicht. Niet alleen de jukbeenderen worden gedefinieerd, maar ook de kaaklijn. Daarnaast kan onze arts spierontspanner injecteren in de kaakspier, waardoor deze ontspant en smaller oogt.

   Deze combinatie behandeling is ideaal voor kandidaten die maar niet van het hardnekkige vet onder de kin en op de wangen afkomen. Het resultaat van deze behandeling is drastischer dan de Bichectomie behandeling alleen, maar op een natuurlijke en langdurige manier. Het zorgt voor meer definitie en strakkere contouren van het gehele gezicht.

  • Zoals bij veel andere operaties, zijn er risico’s bij een Bichectomie. Hoewel zeer zeldzaam, zijn mogelijke complicaties:

   • Bloeden (hematoom). Soms bloeden na een operatie uit het weefsel rond de wond. Als dit gebeurt, kan jouw gezicht gezwollen en pijnlijk aanvoelen. Het kan nodig zijn om het leeg te laten lopen door een extra procedure uit te voeren en hiervoor moet je terug naar het ziekenhuis of de kliniek.
   • Infectie.Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie het risico inhoudt van infectie door de bacteriën van de eigen huid van de patiënt. Deze mogelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens de operatie zullen dit risico tot een minimum beperken. Het komt zelden voor dat een patiënt opnieuw moet worden opgenomen. Als je infectieverschijnselen ervaart, neem dan contact op met je medisch adviseur of bel het telefoonnummer voor buiten kantooruren.
   • Wondgenezing. Hoe de wond geneest, verschilt van persoon tot persoon en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken in de periode voor en na de operatie kan het genezingsproces ernstig belemmeren.ISO 9001 & NEN 8009 – Gecertificeerde Kliniek

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel Ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved