Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 400

Hifu Behandelingen

Hifu-behandeling om huidveroudering pijnloos en zonder operatie te bestrijden

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Hifu Informatie

Wat is Hifu?

Kliniken Image

Hifu is een niet-invasieve cosmetische procedure die gebruikmaakt van ultrasone technologie om de huid te liften, verstevigen en verjongen. Het is een veilige en effectieve behandeling voor niet-chirurgische huidverstrakking, gericht op gebieden zoals het gezicht, de nek en het decolleté. Door de productie van collageen en elastine diep in de huid te stimuleren, helpt Ultherapy de huidelasticiteit te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen.

Behandelingen

Hifu Behandelingen

Bij Essential Aesthetics Clinic bieden we Hifu-behandelingen aan om u te helpen een stevigere en jongere uitstraling te krijgen zonder de noodzaak van een operatie. Onze ervaren specialisten gebruiken geavanceerde ultrasone technologie om de huid te liften en strakker te maken op gebieden zoals het gezicht, de nek en het decolleté. Met Hifu behandelingen kunt u op een pijnloze manier huidveroudering bestrijden en natuurlijk ogende resultaten behalen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en meer te weten te komen over onze Hifu behandelingen.

Hifu behandelingen details

 • Verbeter de schoonheid van uw glimlach met Hifu voor de boven- en onderlip. Deze niet-invasieve behandeling richt zich op de delicate huid rond de lippen, stimuleert de productie van collageen en verbetert de algehele textuur en uitstraling. Verjong uw lippen en bereik een jeugdigere uitstraling van uw mond met Hifu.

 • Revitaliseer uw decolleté gebied met Hifu. Deze behandeling richt zich op de borst en halslijn, en helpt om de verslapte huid strakker te maken. Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes en rimpels en herstel een gladdere, jeugdigere uitstraling van uw decolleté met de kracht van Hifu.

 • Bestrijd de tekenen van veroudering op uw nek met Hifu. Deze behandeling richt zich specifiek op losse of verslapte huid, en helpt om het nekgebied strakker te maken. Zeg vaarwel tegen een kalkoennek en herstel een jeugdigere en gedefinieerde nekcontour met de niet-invasieve Hifu-behandeling.

 • Verminder het verschijnen van kraaienpootjes rond de ogen met Hifu. Deze niet-chirurgische behandeling stimuleert de productie van collageen, helpt om fijne lijntjes en rimpels rond de buitenste hoeken van de ogen te verzachten. Herstel een levendigere en verfrissende uitstraling van uw ogen met Hifu voor kraaienpootjes.

 • Zeg vaarwel tegen een dubbele kin met Hifu. Deze behandeling richt zich op het gebied onder de kin, helpt om vet te verminderen en verslapte huid strakker te maken. Bereik een meer gedefinieerde kaaklijn en een gestroomlijnd profiel met de niet-invasieve kracht van Hifu.

 • Pak zowel een dubbele kin als een verslapte nek aan met Hifu. Deze uitgebreide behandeling richt zich op het hele gebied van de kin en nek, en pakt vetophopingen en verslapte huid aan. Onthul een meer gevormde en jeugdige kaaklijn met de transformerende effecten van Hifu.

 • Verban vermoeide ogen met Hifu voor donkere kringen onder de ogen. Deze behandeling stimuleert de productie van collageen om de elasticiteit en stevigheid van de delicate huid rond de ogen te verbeteren. Wis het uiterlijk van donkere kringen en bereik een helderdere, meer verjongde uitstraling met Hifu.

 • Herstel volume en lift in uw wangen met Hifu. Deze behandeling richt zich op verslapte huid en verbetert de contouren van de wangen, om een jeugdigere en gelift uiterlijk te creëren. Herwin de definitie van uw wangen en bereik een natuurlijke lift met Hifu voor de wangen.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Hifu Behandelingen Voor en Na

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een Hifu behandeling?

  De kosten van een Hifu behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke gebieden die worden behandeld, het aantal benodigde sessies en het individuele behandelplan. Voor nauwkeurige prijsinformatie die is afgestemd op uw behoeften, raden we aan om een consult te plannen met onze ervaren specialisten bij Essential Aesthetics Clinic. Tijdens het consult zullen zij uw zorgen beoordelen en u voorzien van een persoonlijke kostenraming voor uw Hifu behandeling.

  Prijzen

  Wangen

  € 1.200

  Prijzen

  Wallen

  € 500

  Prijzen

  Bovenlip

  € 400

  Prijzen

  Bovenlip + Onderlip

  € 600

  Prijzen

  Decollete

  € 900

  Prijzen

  Hals

  € 1.000

  Prijzen

  Kraaienpootjes

  € 500

  Prijzen

  Onderkin

  € 900

  Prijzen

  Onderkin + Hals

  € 1.700

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Hifu

  • Hifu levert ultrasone energie aan specifieke lagen van de huid, wat een natuurlijke regeneratieve reactie op gang brengt die de productie van collageen stimuleert. Dit helpt om de huid in de loop van de tijd strakker en steviger te maken.

  • Ja, Hifu wordt beschouwd als een veilige en door de FDA goedgekeurde procedure. Het wordt al vele jaren wereldwijd gebruikt in cosmetische klinieken met een goede veiligheidsprofiel. Echter, zoals bij elke medische procedure, kunnen er enkele mogelijke bijwerkingen zijn, die tijdens uw consultatie zullen worden besproken.

  • De duur van een Hifu-sessie hangt af van het behandelde gebied. Over het algemeen duurt het voor de meeste behandelingsgebieden tussen de 30 minuten tot 1 uur.

  • Hifu kan verschillende delen van het gezicht en de nek behandelen, waaronder het voorhoofd, de wenkbrauwen, de wangen, de kin, de kaaklijn, de nek en het decolleté.

  • Hifu is een niet-invasieve procedure die minimale hersteltijd vereist. Sommige patiënten kunnen tijdelijke roodheid, zwelling of lichte ongemak ervaren in het behandelde gebied, maar deze effecten verdwijnen meestal binnen enkele uren tot enkele dagen.

  • Het aantal Hifu-sessies dat nodig is kan variëren afhankelijk van individuele factoren en behandeldoelen. Veel patiënten zien opvallende resultaten na slechts één behandeling, terwijl anderen baat kunnen hebben bij meerdere sessies met tussenpozen van enkele maanden.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved