Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 400

Hifu Behandelingen

Hifu-behandeling om huidveroudering pijnloos en zonder operatie te bestrijden

Voor en Na

Hifu Behandelingen Voor en Na

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Hifu Informatie

Wat is Hifu?

Kliniken Image

Hifu is een niet-invasieve cosmetische procedure die gebruikmaakt van ultrasone technologie om de huid te liften, verstevigen en verjongen. Het is een veilige en effectieve behandeling voor niet-chirurgische huidverstrakking, gericht op gebieden zoals het gezicht, de nek en het decolleté. Door de productie van collageen en elastine diep in de huid te stimuleren, helpt Ultherapy de huidelasticiteit te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen.

Behandelingen

Hifu Behandelingen

Bij Essential Aesthetics Clinic bieden we Hifu-behandelingen aan om u te helpen een stevigere en jongere uitstraling te krijgen zonder de noodzaak van een operatie. Onze ervaren specialisten gebruiken geavanceerde ultrasone technologie om de huid te liften en strakker te maken op gebieden zoals het gezicht, de nek en het decolleté. Met Hifu behandelingen kunt u op een pijnloze manier huidveroudering bestrijden en natuurlijk ogende resultaten behalen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en meer te weten te komen over onze Hifu behandelingen.

Behandelingen

Bovenlip

Behandelingen

Hals

Behandelingen

Kraaienpootjes

Behandelingen

Bovenlip + Onderlip

Behandelingen

Decollete

Behandelingen

Onderkin

Behandelingen

Onderkin + Hals

Behandelingen

Wallen

Behandelingen

 • Verbeter de schoonheid van uw glimlach met Hifu voor de boven- en onderlip. Deze niet-invasieve behandeling richt zich op de delicate huid rond de lippen, stimuleert de productie van collageen en verbetert de algehele textuur en uitstraling. Verjong uw lippen en bereik een jeugdigere uitstraling van uw mond met Hifu.

 • Revitaliseer uw decolleté gebied met Hifu. Deze behandeling richt zich op de borst en halslijn, en helpt om de verslapte huid strakker te maken. Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes en rimpels en herstel een gladdere, jeugdigere uitstraling van uw decolleté met de kracht van Hifu.

 • Bestrijd de tekenen van veroudering op uw nek met Hifu. Deze behandeling richt zich specifiek op losse of verslapte huid, en helpt om het nekgebied strakker te maken. Zeg vaarwel tegen een kalkoennek en herstel een jeugdigere en gedefinieerde nekcontour met de niet-invasieve Hifu-behandeling.

 • Verminder het verschijnen van kraaienpootjes rond de ogen met Hifu. Deze niet-chirurgische behandeling stimuleert de productie van collageen, helpt om fijne lijntjes en rimpels rond de buitenste hoeken van de ogen te verzachten. Herstel een levendigere en verfrissende uitstraling van uw ogen met Hifu voor kraaienpootjes.

 • Zeg vaarwel tegen een dubbele kin met Hifu. Deze behandeling richt zich op het gebied onder de kin, helpt om vet te verminderen en verslapte huid strakker te maken. Bereik een meer gedefinieerde kaaklijn en een gestroomlijnd profiel met de niet-invasieve kracht van Hifu.

 • Pak zowel een dubbele kin als een verslapte nek aan met Hifu. Deze uitgebreide behandeling richt zich op het hele gebied van de kin en nek, en pakt vetophopingen en verslapte huid aan. Onthul een meer gevormde en jeugdige kaaklijn met de transformerende effecten van Hifu.

 • Verban vermoeide ogen met Hifu voor donkere kringen onder de ogen. Deze behandeling stimuleert de productie van collageen om de elasticiteit en stevigheid van de delicate huid rond de ogen te verbeteren. Wis het uiterlijk van donkere kringen en bereik een helderdere, meer verjongde uitstraling met Hifu.

 • Herstel volume en lift in uw wangen met Hifu. Deze behandeling richt zich op verslapte huid en verbetert de contouren van de wangen, om een jeugdigere en gelift uiterlijk te creëren. Herwin de definitie van uw wangen en bereik een natuurlijke lift met Hifu voor de wangen.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Hifu behandeling?

De kosten van een Hifu behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke gebieden die worden behandeld, het aantal benodigde sessies en het individuele behandelplan. Voor nauwkeurige prijsinformatie die is afgestemd op uw behoeften, raden we aan om een consult te plannen met onze ervaren specialisten bij Essential Aesthetics Clinic. Tijdens het consult zullen zij uw zorgen beoordelen en u voorzien van een persoonlijke kostenraming voor uw Hifu behandeling.

Prijzen

Wangen

€ 1.200

Prijzen

Wallen

€ 500

Prijzen

Bovenlip

€ 400

Prijzen

Bovenlip + Onderlip

€ 600

Prijzen

Decollete

€ 900

Prijzen

Hals

€ 1.000

Prijzen

Kraaienpootjes

€ 500

Prijzen

Onderkin

€ 900

FAQ

Veelgestelde vragen over Hifu

 • Hifu levert ultrasone energie aan specifieke lagen van de huid, wat een natuurlijke regeneratieve reactie op gang brengt die de productie van collageen stimuleert. Dit helpt om de huid in de loop van de tijd strakker en steviger te maken.

 • Ja, Hifu wordt beschouwd als een veilige en door de FDA goedgekeurde procedure. Het wordt al vele jaren wereldwijd gebruikt in cosmetische klinieken met een goede veiligheidsprofiel. Echter, zoals bij elke medische procedure, kunnen er enkele mogelijke bijwerkingen zijn, die tijdens uw consultatie zullen worden besproken.

 • Hifu kan verschillende delen van het gezicht en de nek behandelen, waaronder het voorhoofd, de wenkbrauwen, de wangen, de kin, de kaaklijn, de nek en het decolleté.

 • De duur van een Hifu-sessie hangt af van het behandelde gebied. Over het algemeen duurt het voor de meeste behandelingsgebieden tussen de 30 minuten tot 1 uur.

 • Hifu is een niet-invasieve procedure die minimale hersteltijd vereist. Sommige patiënten kunnen tijdelijke roodheid, zwelling of lichte ongemak ervaren in het behandelde gebied, maar deze effecten verdwijnen meestal binnen enkele uren tot enkele dagen.

 • Het aantal Hifu-sessies dat nodig is kan variëren afhankelijk van individuele factoren en behandeldoelen. Veel patiënten zien opvallende resultaten na slechts één behandeling, terwijl anderen baat kunnen hebben bij meerdere sessies met tussenpozen van enkele maanden.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved