Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Radiesse informatie

Wat is Radiesse filler?

Kliniken Image

Radiesse is een unieke dermale filler die natuurlijke collageenvorming bevordert en langdurige resultaten levert. De gel-matrix samenstelling, verrijkt met fijne calciumfosfaatmicrosferen, werkt harmonieus samen met de collageenproductie van je lichaam.

Eenmaal geïnjecteerd, biedt de gelmatrix onmiddellijk volume en correctie aan specifieke gebieden, waardoor rimpels, plooien en contourtekortkomingen effectief worden aangepakt. Na verloop van tijd wordt de gel op natuurlijke wijze gemetaboliseerd door het lichaam, meestal binnen 3 maanden.

Wat Radiesse onderscheidt, is het vermogen om de productie van collageen in je lichaam te stimuleren. De calciumfosfaatmicrosferen fungeren als katalysatoren en synthetiseren nieuwe collageenvezels. Dit collageenopbouwende proces gaat zelfs door nadat de gel is opgenomen, wat resulteert in een verjongd uiterlijk dat bij de meeste patiënten tot 12 maanden aanhoudt.

Behandelingen

Radiesse behandelingen

Bij Essential Aesthetics hebben we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in Radiesse-behandelingen. We stellen uw veiligheid, comfort en tevredenheid voorop gedurende het hele proces, en zorgen voor uitzonderlijke resultaten die zijn afgestemd op uw gewenste uitkomst.

Kliniken Image

Behandelingen

Jukbeenderen

Kliniken Image

Behandelingen

Wangen

Kliniken Image

Behandelingen

Kaaklijn

Kliniken Image

Behandelingen

Handen

Details van Radiesse behandelingen

 • Bereik jeugdige en geliftte wangen met Radiesse. Deze behandeling omvat strategische injecties van de filler in de wangen om verloren volume te herstellen, contouren te verbeteren en een meer gedefinieerde gezichtsstructuur te creëren. Geniet van een natuurlijke en verjongde uitstraling die tot een jaar of langer kan duren.

 • Maak diepe lijnen en plooien die van de neus naar de mondhoeken lopen glad met Radiesse. Door de filler in deze gebieden te injecteren, worden de holtes opgevuld, wordt het uiterlijk van nasolabiale plooien verminderd en krijgt u een gladdere en jeugdigere uitstraling. Geniet van langdurige resultaten en een verfriste look.

 • Definieer en contour uw kaaklijn met Radiesse. Deze behandeling omvat precieze injecties langs de kaaklijn om een meer gebeeldhouwd en jeugdig profiel te creëren. Radiesse geeft volume en definitie, waardoor een evenwichtige en harmonieuze gezichtsuitstraling wordt hersteld. Geniet van een meer gedefinieerde kaaklijn en verbeterde gezichtscontouren.

 • Radiesse kan ook worden gebruikt om het uiterlijk van verouderende handen te verjongen. Het voegt volume toe aan gebieden die vet hebben verloren of te maken hebben gehad met dunner wordende huid, waardoor vollere en jeugdig uitziende handen worden verkregen.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor en Na

Voor en na foto's van Radiesse

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Italiaanse plastisch chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Injectable specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Owner

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

Body Tite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Radiesse-behandeling?

De kosten van Radiesse-behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de hoeveelheid product die nodig is en de specifieke gebieden die behandeld moeten worden. Tijdens een consult bij Essential Aesthetics zullen onze ervaren deskundigen uw specifieke zorgen beoordelen, de gebieden evalueren die u met Radiesse wilt behandelen en het aantal benodigde sessies bepalen. Ze zullen ook de bijbehorende kosten bespreken, waaronder de behandelingskosten, benodigde medicatie of producten en eventuele vervolgafspraken of onderhoudsbehandelingen.

Prijzen

Radiesse 1.5 cc

€ 550

Prijzen

Radiesse 3 cc

€ 850

FAQ

Veelgestelde vragen over Radiesse

 • Radiesse® bestaat uit een gel-matrix, die dankzij fijne calciumfosfaat microsferen zorgt voor lichaamseigen collageenvorming. De gel wordt binnen 3 maanden door het lichaam afgebroken. Tegelijk stimuleren de microsferen de aanmaak van eigen collageen, wat zorgt voor een resultaat dat tot 12 maanden aanhoudt bij de meeste patiënten. Onderstaand schema illustreert wat er gebeurt in de huid bij injectie van Radiesse

 • Een correctie met Radiesse blijft bij de meeste patiënten een jaar of langer zichtbaar, maar de duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.

 • Het is mogelijk Radiesse te gebruiken in combinatie met andere dermale fillers (bijvoorbeeld hyaluronzuren). Radiesse mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied. Meld dit aan jouw arts als dit het geval is.

 • Nee. Het product is afbreekbaar en wordt volledig door het lichaam opgenomen.

 • Het materiaal is mogelijk een korte periode, net na de behandeling, voelbaar. De stimulatie van het lichaamseigen collageen vergroot de sterkte van het weefsel waarneembaar

 • Contacteer in dit geval jouw behandelend arts.

 • Meestal blijft het effect van de behandeling tot een jaar lang zichtbaar.
  Mocht je een aanvullende of een herhaalbehandeling wensen, volg dan het advies op van jouw arts.

ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Call Us

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved