Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €8500

Optimale Mommy Makeover

Mommy Makeover voor een nieuwe jij: uitgevoerd met beste expertise en hoogste precisie.

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Voor en Na

Mommy Makeover Voor en na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

Mommy Makeover Informatie

Waarom een Mommy Makeover?

Kliniken Image

De naam ‘mommy makeover’ zegt het al. Je bent een nieuwe moeder, een nieuwe persoon en je hebt een nieuwe bundel van vreugde in je leven. Het moederschap is een van de mooiste dingen die een vrouw kan meemaken. Maar je hebt ook een nieuw lichaam dat misschien drastisch is veranderd. Helaas gaat dat vaak samen met hormonale veranderingen en veranderingen van het lichaam door de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Zwangerschap verandert je van binnenuit. Je buik maakte ruimte voor een groeiende foetus, je borsten groeiden en/of verschoven en je kwam hoogstwaarschijnlijk aan in andere delen van je lichaam. Moederschap zet ook je schema op zijn kop, dus je hebt misschien geen tijd om naar de sportschool te rennen. Als je hulp nodig hebt om je vorm van voor de zwangerschap terug te krijgen, is een Mommy Makeover misschien iets voor jou.

Behandelingen

Mommy Makeover Behandelingen

Met meer dan een decennium aan expertise blinkt Essential Aesthetics uit in het bieden van uitstekende mommy makeovers. Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder borstcorrectie en lift, liposuctie en lipofilling, evenals buikwandcorrectie.

mommy makeover

Behandelingen

Mommy Makeover

Ons stapsgewijze proces

Jouw proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  gabriel jansen
  Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

  Dr. Gabriel Jansen

  Ontmoet jouw specialist
  alexandra gomez
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  BodyTite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een mommy makeover?

  De kosten van een mommy makeover kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke procedures die worden uitgevoerd. Van borstcorrectie en lift tot liposuctie en lipofilling en buikwandcorrectie, we stemmen elke mommy makeover af op uw unieke behoeften. Tijdens een consult bij Essential Aesthetics kunnen onze ervaren specialisten uw wensen beoordelen en een gepersonaliseerd behandelplan opstellen.

  Prijzen

  Mommy Makeover

  vanaf € 8.500

  Prijzen

  Meerprijs algehele narcose

  € 1.500

  Prijzen

  Postoperatieve litteken behandeling

  125 euro per regio

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Mommy Makeover

  • Een mommy makeover is een populaire term in de plastische chirurgie die gebruikt wordt om een combinatie van ingrepen te beschrijven die ontworpen zijn om de fysieke veranderingen aan te pakken die vaak optreden in het lichaam van een vrouw na zwangerschap en bevalling. Hoewel het doorgaans geassocieerd wordt met moeders, is het niet beperkt tot moeders, en elke persoon die deze ingrepen wenst, kan ze ondergaan.

   Een Mommy Makeover is een combinatie van cosmetische ingrepen die zijn ontworpen om veranderingen in het lichaam aan te pakken die optreden na de bevalling. Het omvat meestal een buikwandcorrectie, borstlift of borstvergroting en liposuctie.

  • Een geschikte kandidaat voor een mommy makeover is in goede gezondheid, heeft realistische verwachtingen van het resultaat van de ingreep en heeft aanzienlijke veranderingen in hun lichaam ervaren na zwangerschap en bevalling.

  • Het herstel na een mommy makeover kan variëren afhankelijk van de uitgevoerde procedures. Over het algemeen duurt het herstel enkele weken tot enkele maanden. Uw chirurg zal u voorzien van specifieke richtlijnen om het herstelproces te bevorderen.

  • Ja, er zullen enkele littekens zijn na een mommy makeover, maar uw chirurg zal incisies maken op plaatsen die gemakkelijk kunnen worden verborgen met kleding. Littekens vervagen ook in de loop van de tijd en kunnen verder worden geminimaliseerd met de juiste littekenverzorging

  • De resultaten van een mommy makeover zijn langdurig, zolang u een gezond dieet handhaaft en regelmatig lichaamsbeweging beoefent. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het verouderingsproces en toekomstige zwangerschappen de resultaten in de loop van de tijd kunnen beïnvloeden.

  • Aan elke operatie zijn risico’s en complicaties verbonden. Een buikwandcorrectie is een grote ingreep. Hierdoor is er meer kans op complicaties dan bij kleinere ingrepen. Denk vooraf goed na over de voor- en nadelen en lees je goed in over de risico’s en mogelijke complicaties:

   • Allergische reactie op de gebruikte middelen
   • Infectie (1-2%)
   • Slechte wondgenezing
   • Gevoelloosheid in het operatiegebied
   • Langer pijn dan verwacht
   • Overmatige littekenvorming
  • Een standaard mommy makeover omvat doorgaans een combinatie van de volgende ingrepen:

   Borstvergroting: Dit kan borstvergroting (om de borstgrootte te vergroten), een borstlift (om verzakking aan te pakken) of borstverkleining (om de borstgrootte te verminderen) omvatten. Het doel is om het uiterlijk van de borsten te herstellen of te verbeteren.

   Buikwandcorrectie (Abdominoplastiek): Deze ingreep heeft als doel de buikspieren strakker te maken en overtollige huid en vet uit het buikgebied te verwijderen. Het kan helpen om een plattere en strakkere buik te herstellen.

   Liposuctie: Liposuctie kan worden gebruikt om gebieden met overtollig vet aan te pakken die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging. Veelvoorkomende behandelde gebieden zijn de heupen, dijen en flanken.

  • Een mini mommy makeover is een minder uitgebreide versie van de traditionele mommy makeover. Het kan een combinatie van ingrepen omvatten die zijn aangepast om specifieke zorgen aan te pakken. Bijvoorbeeld, een mini mommy makeover kan een borstlift zonder borstvergroting en een minder uitgebreide buikwandcorrectie of liposuctie bevatten.

  • Belangrijk is dat je geen moeder hoeft te zijn om een mommy makeover te ondergaan. De term “mommy makeover” kan in dit opzicht misleidend zijn. Deze ingrepen zijn beschikbaar voor elke persoon die de fysieke veranderingen in hun lichaam wil aanpakken, of die veranderingen nu te wijten zijn aan zwangerschap, gewichtsschommelingen of het natuurlijke verouderingsproces.

  • Een opmerkelijke kliniek die bekend staat om uitstekende mommy makeover behandelingen in Nederland, is de Essential Aesthetics Clinic. Deze kliniek staat breed bekend als een van de beste klinieken in het land voor deze ingrepen. Als je overweegt een mommy makeover te ondergaan in Nederland, is het belangrijk om een consult te hebben met onze gekwalificeerde plastisch chirurgen, en Essential Aesthetics Clinic is een gerenommeerde optie om te verkennen. We kunnen jouw specifieke behoeften en opties bespreken om je te helpen jouw gewenste resultaten te bereiken.

  ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

  Onze certificaten

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

  Plan een intake

  Maandag t/m zaterdag

  10:00 uur –19:00 uur

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2024

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved