Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €8500

Optimale Mommy Makeover

Mommy Makeover voor een nieuwe jij: uitgevoerd met beste expertise en hoogste precisie.

Voor en Na

Mommy Makeover Voor en na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Mommy Makeover Informatie

Waarom een Mommy Makeover?

Kliniken Image

De naam ‘mommy makeover’ zegt het al. Je bent een nieuwe moeder, een nieuwe persoon en je hebt een nieuwe bundel van vreugde in je leven. Het moederschap is een van de mooiste dingen die een vrouw kan meemaken. Maar je hebt ook een nieuw lichaam dat misschien drastisch is veranderd. Helaas gaat dat vaak samen met hormonale veranderingen en veranderingen van het lichaam door de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Zwangerschap verandert je van binnenuit. Je buik maakte ruimte voor een groeiende foetus, je borsten groeiden en/of verschoven en je kwam hoogstwaarschijnlijk aan in andere delen van je lichaam. Moederschap zet ook je schema op zijn kop, dus je hebt misschien geen tijd om naar de sportschool te rennen. Als je hulp nodig hebt om je vorm van voor de zwangerschap terug te krijgen, is een Mommy Makeover misschien iets voor jou.

Behandelingen

Mommy Makeover Behandelingen

Met meer dan een decennium aan expertise blinkt Essential Aesthetics uit in het bieden van uitstekende mommy makeovers. Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder borstcorrectie en lift, liposuctie en lipofilling, evenals buikwandcorrectie.

Kliniken Image

Behandelingen

Mommy Makeover

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een mommy makeover?

De kosten van een mommy makeover kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke procedures die worden uitgevoerd. Van borstcorrectie en lift tot liposuctie en lipofilling en buikwandcorrectie, we stemmen elke mommy makeover af op uw unieke behoeften. Tijdens een consult bij Essential Aesthetics kunnen onze ervaren specialisten uw wensen beoordelen en een gepersonaliseerd behandelplan opstellen.

Prijzen

Mommy Makeover

vanaf € 8.500

Prijzen

Meerprijs algehele narcose

€ 1.500

Prijzen

Postoperatieve litteken behandeling

125 euro per regio

FAQ

Veelgestelde vragen over Mommy Makeover

 • Een mommy makeover is een populaire term in de plastische chirurgie die gebruikt wordt om een combinatie van ingrepen te beschrijven die ontworpen zijn om de fysieke veranderingen aan te pakken die vaak optreden in het lichaam van een vrouw na zwangerschap en bevalling. Hoewel het doorgaans geassocieerd wordt met moeders, is het niet beperkt tot moeders, en elke persoon die deze ingrepen wenst, kan ze ondergaan.

  Een Mommy Makeover is een combinatie van cosmetische ingrepen die zijn ontworpen om veranderingen in het lichaam aan te pakken die optreden na de bevalling. Het omvat meestal een buikwandcorrectie, borstlift of borstvergroting en liposuctie.

 • Een geschikte kandidaat voor een mommy makeover is in goede gezondheid, heeft realistische verwachtingen van het resultaat van de ingreep en heeft aanzienlijke veranderingen in hun lichaam ervaren na zwangerschap en bevalling.

 • Het herstel na een mommy makeover kan variëren afhankelijk van de uitgevoerde procedures. Over het algemeen duurt het herstel enkele weken tot enkele maanden. Uw chirurg zal u voorzien van specifieke richtlijnen om het herstelproces te bevorderen.

 • Ja, er zullen enkele littekens zijn na een mommy makeover, maar uw chirurg zal incisies maken op plaatsen die gemakkelijk kunnen worden verborgen met kleding. Littekens vervagen ook in de loop van de tijd en kunnen verder worden geminimaliseerd met de juiste littekenverzorging

 • De resultaten van een mommy makeover zijn langdurig, zolang u een gezond dieet handhaaft en regelmatig lichaamsbeweging beoefent. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het verouderingsproces en toekomstige zwangerschappen de resultaten in de loop van de tijd kunnen beïnvloeden.

 • Aan elke operatie zijn risico’s en complicaties verbonden. Een buikwandcorrectie is een grote ingreep. Hierdoor is er meer kans op complicaties dan bij kleinere ingrepen. Denk vooraf goed na over de voor- en nadelen en lees je goed in over de risico’s en mogelijke complicaties:

  • Allergische reactie op de gebruikte middelen
  • Infectie (1-2%)
  • Slechte wondgenezing
  • Gevoelloosheid in het operatiegebied
  • Langer pijn dan verwacht
  • Overmatige littekenvorming
 • Een standaard mommy makeover omvat doorgaans een combinatie van de volgende ingrepen:

  Borstvergroting: Dit kan borstvergroting (om de borstgrootte te vergroten), een borstlift (om verzakking aan te pakken) of borstverkleining (om de borstgrootte te verminderen) omvatten. Het doel is om het uiterlijk van de borsten te herstellen of te verbeteren.

  Buikwandcorrectie (Abdominoplastiek): Deze ingreep heeft als doel de buikspieren strakker te maken en overtollige huid en vet uit het buikgebied te verwijderen. Het kan helpen om een plattere en strakkere buik te herstellen.

  Liposuctie: Liposuctie kan worden gebruikt om gebieden met overtollig vet aan te pakken die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging. Veelvoorkomende behandelde gebieden zijn de heupen, dijen en flanken.

 • Een mini mommy makeover is een minder uitgebreide versie van de traditionele mommy makeover. Het kan een combinatie van ingrepen omvatten die zijn aangepast om specifieke zorgen aan te pakken. Bijvoorbeeld, een mini mommy makeover kan een borstlift zonder borstvergroting en een minder uitgebreide buikwandcorrectie of liposuctie bevatten.

 • Belangrijk is dat je geen moeder hoeft te zijn om een mommy makeover te ondergaan. De term “mommy makeover” kan in dit opzicht misleidend zijn. Deze ingrepen zijn beschikbaar voor elke persoon die de fysieke veranderingen in hun lichaam wil aanpakken, of die veranderingen nu te wijten zijn aan zwangerschap, gewichtsschommelingen of het natuurlijke verouderingsproces.

 • Een opmerkelijke kliniek die bekend staat om uitstekende mommy makeover behandelingen in Nederland, is de Essential Aesthetics Clinic. Deze kliniek staat breed bekend als een van de beste klinieken in het land voor deze ingrepen. Als je overweegt een mommy makeover te ondergaan in Nederland, is het belangrijk om een consult te hebben met onze gekwalificeerde plastisch chirurgen, en Essential Aesthetics Clinic is een gerenommeerde optie om te verkennen. We kunnen jouw specifieke behoeften en opties bespreken om je te helpen jouw gewenste resultaten te bereiken.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved