Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Plastische Chirurgie

Plastische Chirurgie Behandelingen

Mommy Makeover | Borstvergroting

|

Tummy Tuck | Liposuctie

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Wat is plastische chirurgie?

Welke soorten plastische chirurgie behandelen wij?

Plastische chirurgie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met het herstellen, reconstrueren of veranderen van het uiterlijk en de functie van het menselijk lichaam. Het omvat een breed scala aan chirurgische ingrepen die zijn ontworpen om verschillende aspecten van iemands fysieke verschijning te verbeteren of aan te passen, zowel voor esthetische als reconstructieve doeleinden. Plastische chirurgie kan aangeboren aandoeningen (die bij de geboorte aanwezig zijn) en verworven aandoeningen (het gevolg van letsel, ziekte of veroudering) behandelen.

Bij Essential Aesthetics Clinic behandelen we twee belangrijke categorieën binnen de plastische chirurgie.

Reconstructieve Chirurgie

Dit type richt zich op het herstellen en weer in goede staat brengen van lichaamsdelen die zijn aangetast door aangeboren afwijkingen, trauma, ziekte of eerdere chirurgie. Reconstructieve chirurgie streeft naar verbetering van zowel het uiterlijk als de functie. Voorbeelden van reconstructieve ingrepen zijn borstreconstructie na een borstamputatie en het herstellen van gezichtskenmerken.

Esthetische of Cosmetische Chirurgie

Esthetische chirurgie verbetert of verandert het uiterlijk van een persoon volgens hun gewenste esthetische doelen. Het omvat ingrepen die niet medisch noodzakelijk zijn, maar worden gekozen door individuen om hun zelfvertrouwen, lichaamsbeeld of algehele uiterlijk te verbeteren. Voorbeelden zijn facelifts, borstvergroting, liposuctie en een neuscorrectie (rhinoplastiek).

Plastische Chirurgie Behandelingen

Ontdek een scala aan transformerende plastische chirurgie behandelingen, op maat gemaakt om verschillende gezichts- en lichaamskenmerken te verbeteren bij Essential Aesthetics. Ontdek gepersonaliseerde oplossingen voor jouw esthetische doelen.

why mommy makeover
Mommy Makeover

Herover je schoonheid na de zwangerschap met een mommy makeover, een gepersonaliseerde combinatie van ingrepen om je zelfvertrouwen te herstellen en je lichaamscontouren te verbeteren.

Liposculpture
Buikwandcorrectie

Transformeer je buik met een buikwandcorrectie, een uitgebreide procedure die is ontworpen om het middengebied strakker te maken en te vormen, waardoor een meer gevormde en zelfverzekerde jij zichtbaar wordt.

arm lift
Arm Lift

Transformeer je bovenarmen met een armlift (brachioplastiek) – een chirurgische oplossing voor het hervormen en verstevigen. Ideaal om losse huid aan te spannen en overtollig vet te verminderen waar dieet en lichaamsbeweging geen effect op hebben.

Labiaplasty
Schaamlipcorrectie

Ervaar comfort en zelfvertrouwen met schaamlipcorrectie, een ingreep ontworpen om esthetiek te verbeteren en ongemak te verlichten, met als resultaat een evenwichtige en harmonieuze uitstraling.

 

liposculpture
Liposculptuur

Hervorm je contouren met liposculptuur, een artistieke benadering van lichaamsvorming die ongewenste vetophopingen wegneemt en zo jouw gewenste silhouet onthult.

bodytite huidverstrakking den haag liposuctie
BodyTite

Ervaar BodyTite: de geavanceerde behandeling van InMode. Het spant de huid aan en smelt vet met innovatieve radiofrequentie energiegolven, waardoor je een strakkere, gebeeldhouwde uitstraling krijgt.

fat aspiration
Liposuctie

Onthul je beste zelf met liposuctie, een bewezen techniek om hardnekkig vet aan te pakken en te verwijderen, waardoor de natuurlijke contouren van je lichaam worden verbeterd voor een zelfverzekerder jij.

Kliniken Image
Borstvergroting

Ontdek de aantrekkingskracht van borstvergroting, een veelgevraagde cosmetische ingreep die is ontworpen om zowel de grootte als de vorm te verbeteren, en vrouwen de mogelijkheid biedt om hun gewenste esthetische doelen te bereiken.

ear correction
Oorcorrectie

Ervaar de kunst van oorcorrectie, een ingreep die is ontworpen om de oren te hervormen en in balans te brengen voor een meer harmonieuze en zelfverzekerde uitstraling.

double chin removal
Kin Liposuctie

Definieer je profiel met kin liposuctie, een precieze behandeling die overtollig vet onder de kin verwijdert. Onthul een meer gebeeldhouwde en verfijnde kaaklijn

nose correction
Neuscorrectie

Bereik gezichtsharmonie met neuscorrectie, een procedure die de neus verfijnt en hervormt voor een evenwichtige en zelfverzekerde uitstraling.

fat grafting
Fat Grafting

Onthul natuurlijke schoonheid met fat grafting, een techniek die gebruikmaakt van het eigen vet van je lichaam om verschillende gebieden te verbeteren en te verjongen, en zo een harmonieuze en vernieuwde uitstraling te creëren.

neck lift
Halslift

Onthul een gladdere, jongere hals met een halslift. Deze transformerende ingreep verstevigt en verjongt het gebied van de hals, waardoor je algehele profiel en zelfvertrouwen worden verbeterd.

facelift
Facelift

Herontdek tijdloze schoonheid met een facelift, een transformerende ingreep die is ontworpen om gezichtskenmerken strakker en jonger te maken, en zo een meer jeugdige en verfriste versie van jezelf te onthullen.

facetite
Ooglidcorrectie

Herover je jeugdige blik met ooglidcorrectie, een transformerende ingreep die de ogen verjongt door verslapte huid aan te pakken en een verfriste, levendige uitstraling te bereiken.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

Echte verfijning vind je in de pure daad van goed voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare, branchestandaard cosmetische ingrepen en operaties te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze patiënten over ons zeggen

Je weet pas hoe het is nadat je het zelf hebt gedaan. Daarom vertellen onze klanten ons eerlijk over hun ervaring met ons.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

FAQ

Veelgestelde Vragen Plastische Chirurgie

 • Over het algemeen is plastische chirurgie veilig wanneer uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren chirurgen. Echter, net als bij elke chirurgische ingreep, zijn er risico’s en mogelijke complicaties. Uw chirurg zal deze met u bespreken tijdens uw consultatie.

 • De herstelperiode varieert afhankelijk van de ingreep. Het kan variëren van enkele dagen tot meerdere weken. Uw chirurg zal u specifieke instructies geven om een vlotte herstelperiode te garanderen.

 • Veelvoorkomende plastische chirurgie ingrepen zijn borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, facelifts en buikwandcorrecties. Deze ingrepen hebben tot doel specifieke delen van het lichaam te verbeteren of te hervormen.

 • Littekens maken natuurlijk deel uit van het genezingsproces, maar ervaren chirurgen streven ernaar om de zichtbaarheid van littekens te minimaliseren. Ze plaatsen vaak incisies op discrete locaties wanneer mogelijk.

 • Een geschikte kandidaat verkeert over het algemeen in goede gezondheid, heeft realistische verwachtingen en begrijpt de mogelijke risico’s en voordelen van de ingreep. Een consultatie met een chirurg zal helpen uw geschiktheid te bepalen.

 • Kies een chirurg die gecertificeerd is door een erkende instantie, ervaring heeft in de specifieke ingreep die u overweegt en een positieve reputatie heeft. Vraag om voor- en na foto’s en getuigenissen van patiënten.

 • Bekwame plastisch chirurgen streven ernaar natuurlijk ogende resultaten te bereiken die uw kenmerken verbeteren in plaats van ingrijpend te veranderen. Duidelijke communicatie met uw chirurg is essentieel om het gewenste resultaat te bereiken.

 • Ja, er zijn niet-chirurgische opties zoals injectables, fillers en laserbehandelingen die bepaalde esthetische zorgen kunnen aanpakken. Deze alternatieven hebben vaak minder hersteltijd en zijn geschikt voor kleine verbeteringen.

 • In de meeste gevallen worden cosmetische ingrepen voor esthetische doeleinden niet gedekt door verzekeringen. Echter, ingrepen die worden uitgevoerd om medische redenen, zoals reconstructieve chirurgie na een ongeval of ziekte, kunnen wel gedekt zijn.

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved