Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 3,750

Halslift

Met onze halslift procedure zult u weer trots zijn op uw nek.

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Voor en Na

Voor en na foto's van halslift

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

Halslift informatie

Wanneer heeft u een halslift nodig?

Kliniken Image

Een halslift is een cosmetische chirurgische ingreep die tot doel heeft de uitstraling van de hals te verbeteren door problemen aan te pakken zoals een slappe huid, overtollige vetophopingen en verslapping van de spieren.

Dit kan worden veroorzaakt door veroudering, genetica, gewichtsverlies of andere factoren die de elasticiteit van de huid beïnvloeden.

Het kan om verschillende redenen worden uitgevoerd en de beslissing om een halslift te ondergaan is uiteindelijk gebaseerd op individuele zorgen en esthetische doelen. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom iemand een halslift kan overwegen:

Slappe of losse huid: Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit, wat leidt tot verslapping in het halsgebied. Een halslift kan de huid strakker maken en overtollige huid verwijderen, waardoor een jeugdiger en beter gedefinieerde halscontour ontstaat.

Overtollige vetophopingen: Sommige mensen hebben plaatselijke vetophopingen in het halsgebied, vaak aangeduid als een “dubbele kin” of “kalkoennek”. Een halslift kan liposuctie omvatten om deze vetophopingen te verwijderen en het algehele profiel van de hals te verbeteren.

Spierveroudering: De spieren in de hals, de zogenaamde platysma-spieren, kunnen verslappen en zichtbare banden vormen. Dit kan bijdragen aan een verouderde of vermoeide uitstraling. Tijdens een halslift kunnen de spieren worden aangespannen of verplaatst om een gladdere, strakkere nekuitstraling te creëren.

Algehele gezichtsverjonging: Een halslift wordt vaak gecombineerd met andere gezichtsprocedures zoals een facelift of wenkbrauwlift om een algehele gezichtsverjonging te bereiken. Het combineren van procedures kan een meer harmonieus en gebalanceerd resultaat opleveren.

Behandelingen

Halslift Behandelingen

Bij Essential Aesthetics in Den Haag bieden we gespecialiseerde halslift behandelingen aan om verschillende zorgen aan te pakken en u de gewenste resultaten te geven. Ons ervaren team is bedreven in het uitvoeren van verschillende technieken, waaronder de Z-halslift en de klassieke halslift, om aan individuele behoeften te voldoen.

classic neck lift

Halslift

Klassieke Halslift

Z neck lift

Halslift

Z-neck lift

Halslift Behandelingsdetails

 • De klassieke halslift behandeling richt zich op vergelijkbare problemen, maar volgt een meer traditionele aanpak. Tijdens deze ingreep worden incisies gemaakt rondom de oren en onder de kin, waardoor toegang tot de onderliggende structuren van de nek mogelijk is. Via deze incisies kunnen we de platysma-spieren strakker maken, overtollig vet verwijderen en de huid opnieuw positioneren en bijsnijden om een verjongde uitstraling te creëren.

 • De Z-halslift is een moderne en innovatieve aanpak die zich richt op verslapte huid, overtollig vet en verslapte spieren in het nekgebied. Het omvat het maken van discrete incisies achter de oren en onder de kin, waardoor minimale littekens ontstaan. Door gebruik te maken van geavanceerde chirurgische technieken kunnen we de onderliggende spieren strakker maken, overtollige vetophopingen verwijderen en de huid herpositioneren en bijsnijden om een meer jeugdige en gedefinieerde halscontour te bereiken.

Ons stapsgewijze proces

Jouw proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  gabriel jansen
  Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

  Dr. Gabriel Jansen

  Ontmoet jouw specialist
  alexandra gomez
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  BodyTite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een halslift?

  De kosten van een halslift kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

  Het is essentieel om een consultatie te plannen met onze gekwalificeerde plastisch chirurg om uw doelen te bespreken en uw unieke situatie te beoordelen voordat u een nauwkeurige kostenschatting ontvangt. Tijdens het consult zal de chirurg uw behoeften evalueren, uw hals en gezichtsanatomie onderzoeken en het meest geschikte behandelplan aanbevelen.

  Over het algemeen kan een halslift variëren van enkele duizenden euro’s tot tienduizenden. Deze prijs omvat meestal de honoraria van de chirurg, de kosten voor verdoving, de kosten voor de faciliteit, pre-operatieve en post-operatieve zorg, en eventuele noodzakelijke vervolgafspraken.

  Prijzen

  Klassieke Halslift

  vanaf € 3700

  Prijzen

  Z-halslift

  vanaf € 3700

  FAQ

  Veelgestelde vragen over de halslift

  • Deze ingreep wordt uitgevoerd met lokale verdoving. Bij deze ingreep maakt de chirurg een incisie onder je kin in de vorm van een Z en verwijdert het overtollige huid. Deze behandeling geeft alleen resultaat voor de hals en laat een zichtbaar litteken achter. Het kan zijn dat je het mooiste resultaat krijgt door deze behandeling met liposuctie te combineren. Het kan ook zijn dat onze chirurg een andere ingreep adviseert, of een combinatie van ingrepen omdat de spieren ook verslapt zijn. Vraag onze ervaringsdeskundige tijdens een vrijblijvend adviesgesprek naar de mogelijkheden om jouw wensen te realiseren.

  • Deze ingreep gebeurt meestal onder algehele narcose. De chirurg maakt een incisie achter de oren, soms tot in de haargrens. Daarna maakt hij voorzichtig de huid los en verkort de spieren die te slap zijn. Daarna wordt de huid strakgetrokken en gehecht. Soms moet er alsnog een Z-plastiek uitgevoerd worden om overtollig vet en huid te verwijderen en de lokale spieren opnieuw te herstructureren.

  • Na de halslift voel je meestal niet veel pijn. Meteen na de ingreep draag je steunverband om het zwellen tegen te gaan en de genezing te versnellen. Dit verband draag je tenminste 1 week na de halslift. Er is kans op zwellingen en bloeduitstortingen rond het behandelde gebied. Enkele weken na de halslift heeft je doorgaans al zicht op het resultaat. Het eindresultaat van de halslift, net als bijna alle plastische ingrepen, is echter pas na een jaar te beoordelen.

  • Aan elke operatie zijn risico’s verbonden. Je ontvangt alle informatie hierover van onze plastische chirurg.  Het is voor je eigen welzijn en gezondheid belangrijk om geen medische informatie achter te houden en de adviezen van de plastisch chirurg op te volgen. Heb je klachten? Twijfel niet en bel of app met het care team om te kijken of een extra controle door de chirurg nodig is.

   Complicaties die kunnen optreden zijn:

   • Hematoomvorming (een ophoping van bloed onder de huid die verwijdering vereist)
   • Negatieve reactie op de verdoving
   • Nabloeding
   • Infectie
   • Gevoelsverandering
   • Blijvende littekens
   • Schade aan onderliggende structuren

  ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

  Onze certificaten

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Plan een intake

  Maandag t/m zaterdag

  10:00 uur –19:00 uur

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2024

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved