Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 3,750

Halslift

Met onze halslift procedure zult u weer trots zijn op uw nek.

Voor en Na

Voor en na foto's van halslift

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Halslift informatie

Wanneer heeft u een halslift nodig?

Kliniken Image

Een halslift is een cosmetische chirurgische ingreep die tot doel heeft de uitstraling van de hals te verbeteren door problemen aan te pakken zoals een slappe huid, overtollige vetophopingen en verslapping van de spieren.

Dit kan worden veroorzaakt door veroudering, genetica, gewichtsverlies of andere factoren die de elasticiteit van de huid beïnvloeden.

Het kan om verschillende redenen worden uitgevoerd en de beslissing om een halslift te ondergaan is uiteindelijk gebaseerd op individuele zorgen en esthetische doelen. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom iemand een halslift kan overwegen:

Slappe of losse huid: Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit, wat leidt tot verslapping in het halsgebied. Een halslift kan de huid strakker maken en overtollige huid verwijderen, waardoor een jeugdiger en beter gedefinieerde halscontour ontstaat.

Overtollige vetophopingen: Sommige mensen hebben plaatselijke vetophopingen in het halsgebied, vaak aangeduid als een “dubbele kin” of “kalkoennek”. Een halslift kan liposuctie omvatten om deze vetophopingen te verwijderen en het algehele profiel van de hals te verbeteren.

Spierveroudering: De spieren in de hals, de zogenaamde platysma-spieren, kunnen verslappen en zichtbare banden vormen. Dit kan bijdragen aan een verouderde of vermoeide uitstraling. Tijdens een halslift kunnen de spieren worden aangespannen of verplaatst om een gladdere, strakkere nekuitstraling te creëren.

Algehele gezichtsverjonging: Een halslift wordt vaak gecombineerd met andere gezichtsprocedures zoals een facelift of wenkbrauwlift om een algehele gezichtsverjonging te bereiken. Het combineren van procedures kan een meer harmonieus en gebalanceerd resultaat opleveren.

Behandelingen

Halslift Behandelingen

Bij Essential Aesthetics in Den Haag bieden we gespecialiseerde halslift behandelingen aan om verschillende zorgen aan te pakken en u de gewenste resultaten te geven. Ons ervaren team is bedreven in het uitvoeren van verschillende technieken, waaronder de Z-halslift en de klassieke halslift, om aan individuele behoeften te voldoen.

Kliniken Image

Halslift

Klassieke Halslift

Kliniken Image

Halslift

Z-neck lift

Halslift Behandelingsdetails

 • De klassieke halslift behandeling richt zich op vergelijkbare problemen, maar volgt een meer traditionele aanpak. Tijdens deze ingreep worden incisies gemaakt rondom de oren en onder de kin, waardoor toegang tot de onderliggende structuren van de nek mogelijk is. Via deze incisies kunnen we de platysma-spieren strakker maken, overtollig vet verwijderen en de huid opnieuw positioneren en bijsnijden om een verjongde uitstraling te creëren.

 • De Z-halslift is een moderne en innovatieve aanpak die zich richt op verslapte huid, overtollig vet en verslapte spieren in het nekgebied. Het omvat het maken van discrete incisies achter de oren en onder de kin, waardoor minimale littekens ontstaan. Door gebruik te maken van geavanceerde chirurgische technieken kunnen we de onderliggende spieren strakker maken, overtollige vetophopingen verwijderen en de huid herpositioneren en bijsnijden om een meer jeugdige en gedefinieerde halscontour te bereiken.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een halslift?

De kosten van een halslift kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Het is essentieel om een consultatie te plannen met onze gekwalificeerde plastisch chirurg om uw doelen te bespreken en uw unieke situatie te beoordelen voordat u een nauwkeurige kostenschatting ontvangt. Tijdens het consult zal de chirurg uw behoeften evalueren, uw hals en gezichtsanatomie onderzoeken en het meest geschikte behandelplan aanbevelen.

Over het algemeen kan een halslift variëren van enkele duizenden euro’s tot tienduizenden. Deze prijs omvat meestal de honoraria van de chirurg, de kosten voor verdoving, de kosten voor de faciliteit, pre-operatieve en post-operatieve zorg, en eventuele noodzakelijke vervolgafspraken.

Prijzen

Klassieke Halslift

vanaf € 3700

Prijzen

Z-halslift

vanaf € 3700

FAQ

Veelgestelde vragen over de halslift

 • Deze ingreep wordt uitgevoerd met lokale verdoving. Bij deze ingreep maakt de chirurg een incisie onder je kin in de vorm van een Z en verwijdert het overtollige huid. Deze behandeling geeft alleen resultaat voor de hals en laat een zichtbaar litteken achter. Het kan zijn dat je het mooiste resultaat krijgt door deze behandeling met liposuctie te combineren. Het kan ook zijn dat onze chirurg een andere ingreep adviseert, of een combinatie van ingrepen omdat de spieren ook verslapt zijn. Vraag onze ervaringsdeskundige tijdens een vrijblijvend adviesgesprek naar de mogelijkheden om jouw wensen te realiseren.

 • Deze ingreep gebeurt meestal onder algehele narcose. De chirurg maakt een incisie achter de oren, soms tot in de haargrens. Daarna maakt hij voorzichtig de huid los en verkort de spieren die te slap zijn. Daarna wordt de huid strakgetrokken en gehecht. Soms moet er alsnog een Z-plastiek uitgevoerd worden om overtollig vet en huid te verwijderen en de lokale spieren opnieuw te herstructureren.

 • Na de halslift voel je meestal niet veel pijn. Meteen na de ingreep draag je steunverband om het zwellen tegen te gaan en de genezing te versnellen. Dit verband draag je tenminste 1 week na de halslift. Er is kans op zwellingen en bloeduitstortingen rond het behandelde gebied. Enkele weken na de halslift heeft je doorgaans al zicht op het resultaat. Het eindresultaat van de halslift, net als bijna alle plastische ingrepen, is echter pas na een jaar te beoordelen.

 • Aan elke operatie zijn risico’s verbonden. Je ontvangt alle informatie hierover van onze plastische chirurg.  Het is voor je eigen welzijn en gezondheid belangrijk om geen medische informatie achter te houden en de adviezen van de plastisch chirurg op te volgen. Heb je klachten? Twijfel niet en bel of app met het care team om te kijken of een extra controle door de chirurg nodig is.

  Complicaties die kunnen optreden zijn:

  • Hematoomvorming (een ophoping van bloed onder de huid die verwijdering vereist)
  • Negatieve reactie op de verdoving
  • Nabloeding
  • Infectie
  • Gevoelsverandering
  • Blijvende littekens
  • Schade aan onderliggende structuren

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved