Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background
Kliniken Image

Ontmoet Luca Piombino

Luca Piombino

Voor internationale innovatieve technieken hoef je echt niet meer naar het buitenland: Italiaans specialist Luca Piombino heeft met zijn brede internationale ervaring en bijzondere expertise al heel wat patiënten van Essential Aesthetics geholpen bij het bereiken van persoonlijke esthetische doelen in Nederland. Mommy makeovers, body contouring, zelfs Brazilian Butt Lifts (BBL) worden nu dankzij Luca Piombino op het hoogste niveau uitgevoerd in Nederland.
Luca Piombino is in Italië als reconstructieve, plastische en esthetische chirurg opgeleid en geregistreerd. Dr. Luca Piombino is BIG-erkend in Nederland en Italië. Na zijn afstuderen in geneeskunde en chirurgie aan de Universiteit van Napels specialiseerde hij zich volledig in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie aan de Campus Bio-Medico van de Universiteit van Rome. Hij heeft vervolgens wereldwijd ervaring opgebouwd in plastisch chirurgische behandelingen door samen te werken met gerenommeerde klinieken in het buitenland. Onder andere werkte hij in 2014 in esthetische plastische chirurgie aan de Universidad de Buenos Aires (Facultad de Medicina – Hospital Interzonal de Agudos Eva Perón) in Argentinië. In 2015 bekleedde hij de rol van Research Associate bij de afdeling Plastische en Esthetische Chirurgie van de Universiteit van Californië in Irvine. Hij specialiseerde zich daar verder op het verbeteren van lichaamscontouren bij patiënten die een maagverkleining hebben ondergaan. Luca Piombino werkte ook in Colombia.
In Rome opereerde hij bovendien vanuit zijn passie voor kinderen 3 jaar in het Bambino Gesù Pediatric Hospital. Hij werkt ook vrijwillig en stelt zijn expertise ter beschikking aan kinderen die reconstructieve chirurgie nodig hebben. Hij neemt ook actief deel aan internationale humanitaire chirurgische missies, waarbij hij zijn expertise gebruikt om uitkomsten van trauma, oncologie en aangeboren afwijkingen te behandelen.
Door zijn rijke ervaringen in verschillende culturele omgevingen kent hij als geen ander de verschillen tussen de Nederlandse visie op cosmetische en esthetische chirurgie en die in andere landen en andere continenten. Hij zal je graag uitleggen wat standaardingrepen in Nederland zijn en de geavanceerde ingrepen die hij kan uitvoeren.
Luca Piombino verdeelt zijn tijd over een aantal klinieken die zijn visie uitdragen. Naast zijn huidige werk in zijn eigen kliniek Rome en Milaan werkt hij een week per maand bij Essential Aesthetics in Den Haag.
Hij houdt zijn kennis en kunde up-to-date door met regelmaat trainingen en bijscholingen in het buitenland bij collega-chirurgen en gerenommeerde klinieken te volgen. Bovendien reist Luca Piombino in zijn vrije tijd de wereld over om voor andere klinieken te werken. Hij is gespecialiseerd in liposuctie, lipofilling, buikwandcorrecties, bilvergrotingen en mommy make-overs. Daarnaast heeft hij bijzondere expertise ontwikkeld in laserbehandelingen en in het gebruik van de CO2 laser en de Nd: YAG Q geschakelde laser.
We zijn er trots op dat deze bijzondere specialist, die lipofilling en liposuctie daadwerkelijk naar een hoger niveau tilt zowel door zijn fantastische techniek, die hij heeft geleerd in Zuid-Amerika en de Verenigde Staten en zijn aangeboren gevoel voor esthetiek.
In het centrum van zijn werk plaatst hij een concept van wereldwijde schoonheid en welzijn. Zelf zegt L. Piombino over zijn vak: “Mensen helpen om in de spiegel te zien wat ze willen zien, is echt heel dankbaar werk. Ik zie mensen groeien in zelfvertrouwen. Het luisteren naar je patiënten en uitleggen wat in hun geval mogelijk is, vind ik een van de belangrijkste momenten in een behandelingsproces. Iedereen is uniek. Er is niet één standaardprocedure. Elke patiënt vereist een frisse en aandachtige blik om optimaal te modelleren.
Luca Piombino is de auteur van talrijke wetenschappelijke publicaties en spreker op nationale en internationale conferenties. Hij is ook de wetenschappelijk directeur (evenals de oprichter) van de geavanceerde opleiding voor schoonheidsspecialisten “Beauty Recovery Specialist” van de Campus Bio-Medico University in Rome. Ook is hij vicepresident van Ripar Cosmetici, een belangrijk cosmeticabedrijf dat de filosofie heeft producten te creëren van hoge kwaliteit te creëren die de effecten van medisch-esthetische behandelingen ondersteunen.
Altijd aangetrokken tot de wereld van schoonheid, zijn z’n passies reizen, fotografie, kunst en antiek.
Luca Piombino is een gerespecteerd lid van de volgende brancheorganisaties:

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons
Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved