Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background
Kliniken Image

Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Philippe Levan

Essential Aesthetics is trots om samen te werken met de Franse plastisch chirurg Professor Philippe Levan. Professor Philippe Levan is zowel in Nederland als in Frankrijk erkend als plastisch chirurg. Levan heeft oog voor verfijning in de esthetische chirurgie en voert al meer dan 25 jaar verschillende ingrepen uit. Hij is gespecialiseerd in neuscorrectie, borstvergroting, facelifts, ooglidcorrecties, liposuctie, buikwandcorrectie, bilchirurgie en reconstructieve chirurgie. Als geen ander weet hij hoe delicaat het menselijk lichaam is en hoe optimale zorg voor elke patiënt en precisiewerk voorwaarden zijn voor een optimaal resultaat.

Professor Levan gaat nooit voor minder dan 100% resultaat: “Elke operatie beschouw ik als een nieuwe uitdaging met als doel het allerbeste eindresultaat voor mijn patiënt te bewerkstelligen. Dat betekent voor mij: de best mogelijke esthetische uitkomst en een zo natuurlijk mogelijk resultaat; maximaal voldoen aan de wensen van de patiënt en een zo kort mogelijk postoperatief herstel. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik daarbij de meest recente en wetenschappelijk bewezen technieken gebruik. Ik ben altijd open, eerlijk en duidelijk in mijn communicatie met mijn patiënten met alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat er geen valse verwachtingen ontstaan en de patiënt zich op elk moment geheel veilig, gehoord en verzorgd voelt. Het vertrouwen van patiënten is voor mij cruciaal”
Hoewel hij de plastische chirurgie in de volle breedte beheerst, heeft Professor Levan vooral wereldwijde bekendheid gekregen door zijn expertise en innovaties op het gebied van bilvergrotingen met implantaten. Hij is een pionier op het gebied van het verbeteren van de lichaamscontouren. Niet tevreden met de toenmalige bilimplantaten ontwikkelde Levan in 2011 samen met Sebbin-laboratoria een bijzonder succesvol bil implantaat, de “Biconvex gluteal implant”. Deze met siliconengel gevulde implantaten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn flexibeler en gemakkelijker in het lichaam te brengen dan andere producten. En heel belangrijk: ze voelen zacht en natuurlijk aan en blijven goed op hun plek zitten. Met zijn innovatieve operatietechnieken en decennialange ervaring weet Professor Levan met dit implantaat bijzonder goede resultaten te behalen.
Onze patiënten zijn bijzonder tevreden: de reviews spreken boekdelen. Essential Aesthetics is dan ook buitengewoon trots dat deze top specialist onze kliniek heeft uitgekozen om mee samen te werken. Door onze krachten te bundelen met deze bijzondere chirurg wil Essential Aesthetics het niveau van plastische chirurgie in Nederland naar een hoger niveau brengen.

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons
Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved