Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €500

Schaamlipfiller

Herstel je zelfvertrouwen en comfort met onze schaamlipfiller behandeling – voel je weer stralend en zelfverzekerd!

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Schaamlipfiller Informatie

Wat is een Schaamlipfiller behandeling?

Kliniken Image

Schaamlipfiller is een niet-chirurgische cosmetische procedure waarbij dermale fillers worden geïnjecteerd in de grote of kleine schaamlippen om volume toe te voegen en het uiterlijk te verbeteren. Deze behandeling is ideaal voor vrouwen die te maken hebben met volumeverlies door veroudering, bevalling of die gewoon een jeugdiger en verjongd uiterlijk willen.

Een schaamlipfiller is een cosmetische ingreep die gebruikmaakt van fillers om de schaamlippen van een vrouw te vergroten, verjongen en meer symmetrisch te maken.

Behandelingen

Schaamlipfiller Behandelingen

Zoekt u naar een veilige en effectieve manier om uw zelfvertrouwen in intieme zaken te vergroten? Schaamlipfiller kan de oplossing zijn waar u naar op zoek bent. Bij Essential Aesthetics Clinic zijn we gespecialiseerd in schaamlipfiller behandelingen die zijn ontworpen om u zich comfortabeler en zelfverzekerder in uw vel te laten voelen.

Schaamlipfiller

Labia Majora Filling

Schaamlipfiller

Labia Minora Filler

Schaamlipfiller

Labia Rejuvenation

Schaamlipfiller

Liposculpting for Labia Majora

Schaamlipfiller

Hyaluronic Acid Fillers

Schaamlipfiller behandelingen details

 • Deze behandeling richt zich op het verbeteren van de labia majora, de buitenste schaamlippen van de vulva. Het kan volume toevoegen en een jeugdige contour aan dit gebied geven. Labia majora filler wordt vaak gekozen door vrouwen die volumeverlies hebben ervaren door veroudering of gewichtsverlies. Hier zijn enkele voordelen:

  • Verbeterde esthetiek: Labia majora filler behandeling richt zich op het verbeteren van het uiterlijk van de buitenste schaamlippen, waardoor ze er voller en jeugdiger uitzien.
  • Toevoeging van Volume: De behandeling voegt volume toe aan het gebied, wat kan helpen bij het herstellen van verloren volume door veroudering of gewichtsverlies.
  • Jeugdige Contour: Door de vulstoffen kunnen de labia majora een jeugdige contour behouden of herstellen, wat kan bijdragen aan een zelfverzekerder gevoel.
  • Populaire Keuze: Labia majora filler behandelingen worden vaak gekozen vanwege hun effectieve resultaten en verbeteringen in het comfort en zelfvertrouwen van patiënten.
 • Labia minora filler is ontworpen om problemen met de binnenste schaamlippen van de vulva aan te pakken. Deze behandeling kan de symmetrie verbeteren en de verschijning van onregelmatigheden of asymmetrie in de labia minora verminderen. Dit is hoe het helpt.

  • Symmetrieverbetering: Labia minora fillerbehandeling is ontworpen om asymmetrie en onregelmatigheden in de kleine schaamlippen aan te pakken, waardoor een meer symmetrisch uiterlijk wordt bereikt.
  • Esthetische Verbetering: Deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van het uiterlijk van de binnenste schaamlippen, waardoor eventuele onregelmatigheden of asymmetrie worden verminderd.
  • Zelfvertrouwen: Door de verbeteringen in symmetrie en esthetiek kan labia minora fillerbehandeling het zelfvertrouwen van patiënten vergroten en hen een positiever lichaamsbeeld geven.
  • Gerichte Oplossing: Deze behandeling is specifiek gericht op het aanpakken van problemen met de kleine schaamlippen, waardoor patiënten op maat gemaakte oplossingen krijgen voor hun specifieke behoeften.
 • Labia verjongingsbehandelingen hebben tot doel het algehele uiterlijk en de functie van de labia te verbeteren. Dit kan het aanpakken van problemen zoals laxiteit, pigmentatieonregelmatigheden of ongemak omvatten. Diverse technieken en combinaties van fillers kunnen worden gebruikt voor labia verjonging.

  • Verbetering van Uiterlijk en Functie: Labia verjongingsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van zowel het uiterlijk als de functie van de schaamlippen.
  • Aanpakken van diverse problemen: Deze behandelingen kunnen een breed scala aan problemen aanpakken, waaronder laksheid, pigment onregelmatigheden en ongemak.
  • Veelzijdige technieken: Schaamlipverjonging kan gebruikmaken van verschillende technieken en combinaties van vulstoffen, waardoor er op maat gemaakte oplossingen zijn voor de specifieke behoeften van de patiënt.
  • Verbeterd comfort: Door het aanpakken van ongemak en laksheid kunnen labia verjongingsbehandelingen het comfort van patiënten vergroten.
  • Verbeterd Zelfvertrouwen: Het verbeteren van het uiterlijk en de functie van de schaamlippen kan het zelfvertrouwen van patiënten vergroten en bijdragen aan een positiever lichaamsbeeld.
 • In sommige gevallen kunnen liposculptuurtechnieken worden gebruikt om overtollig vet uit de labia majora te verwijderen, waardoor een meer gecontourneerde en esthetisch aantrekkelijke uitstraling ontstaat.

  • Verbeterde esthetiek: Liposculptuur Technieken kunnen overtollig vet van de grote schaamlippen verwijderen, waardoor ze er gezonder en esthetischer uitzien.
  • Vetverwijdering: Deze behandeling helpt bij het verwijderen van ongewenst vet dat zich kan ophopen in de grote schaamlippen, wat resulteert in een slanker en gestroomlijnd uiterlijk.
  • Persoonlijk comfort: Het verminderen van overtollig vet kan ook persoonlijk comfort verbeteren door eventueel ongemak te verminderen dat kan ontstaan door te veel vet in dit gebied.
  • Verbeterd zelfvertrouwen: Door het verbeteren van het uiterlijk en comfort van de grote schaamlippen kan liposculptuur bijdragen aan een positiever lichaamsbeeld en zelfvertrouwen.
 • Hyaluronzuur-gebaseerde dermale fillers worden vaak gebruikt voor schaamlipfiller behandelingen. Deze fillers zorgen voor volume en hydratatie; hun effecten zijn meestal tijdelijk en duren enkele maanden tot een jaar. Ze worden verkozen vanwege hun veiligheid en natuurlijke resultaten.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat zijn de kosten van Schaamlipfiller?

De kosten voor een schaamlipfiller behandeling beginnen bij 500 EUR. Het uiteindelijke bedrag kan variëren op basis van uw specifieke behandeling en individuele behoeften. Om een duidelijke en nauwkeurige inschatting te krijgen van de kosten, raden we aan een consultatie te boeken.
Tijdens het consult zal onze deskundige medische professional uw unieke situatie beoordelen, uw doelen bespreken en een behandelplan opstellen dat aansluit bij uw behoeften

Prijzen

Schaamlipfiller

vanaf €500

FAQ

Veelgestelde vragen over Schaamlipfiller

 • Labia fillers (schaamlipfiller) zijn een optie voor vrouwen die zich storen aan het uiterlijk van hun schaamlippen of die ongemak ervaren tijdens seksuele activiteiten. U kunt een geschikte kandidaat zijn voor labia fillers als u last heeft van verslapping van de huid rond het vaginale externe gebied, overtollig vaginaal weefsel, slappe schaamlippen of een verminderde seksuele respons.

 • Schaamlipfiller behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren specialisten met door de FDA goedgekeurde dermale fillers, zijn over het algemeen veilig. Zoals bij elke medische ingreep zijn er echter risico’s. Deze worden besproken tijdens het consult.

 • De duur van de resultaten kan variëren afhankelijk van het type filler, individuele stofwisseling en andere factoren. Gewoonlijk houden de resultaten enkele maanden tot een jaar aan. Sommige mensen kiezen ervoor om touch-upbehandelingen te ondergaan om het gewenste uiterlijk te behouden.

 • Het gebruik van topische verdovingen of zenuwblokkades kan ongemak tijdens de procedure minimaliseren. Veel patiënten melden milde, beheersbare ongemakken. De specialist zal tijdens het consult opties voor pijnbeheersing bespreken.

 • Schaamlipfiller behandelingen vereisen vaak weinig tot geen hersteltijd. U kunt milde zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid ervaren, wat meestal binnen enkele dagen verdwijnt. Het is raadzaam om korte tijd na de behandeling seksuele activiteit en intensieve lichaamsbeweging te vermijden.

 • Ja, de meeste patiënten kunnen kort na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het is echter essentieel om de nazorginstructies van uw specialist op te volgen.

 • Veelvoorkomende bijwerkingen zijn:

  • Zwelling
  • Blauwe plekken
  • Tijdelijke ongemakken
 • Zorgzame en Persoonlijke Aandacht

   Bij onze kliniek geloven we in het leveren van zorgzame, persoonlijke aandacht aan elke patiënt. We begrijpen dat uw welzijn en comfort voorop staan, en we nemen de tijd om naar uw unieke wensen en behoeften te luisteren.

  Ervaren en Deskundig Team

   U kunt gerust zijn in de wetenschap dat u wordt behandeld door een ervaren en deskundig medisch team dat zich heeft gespecialiseerd in Labia Filler-behandelingen. Ons team heeft talloze succesvolle behandelingen uitgevoerd en streeft altijd naar de beste resultaten.

  Natuurlijk Ogende Resultaten

   Onze Schaamlipfiller-behandelingen zijn ontworpen om natuurlijk ogende resultaten te bieden. We begrijpen dat subtiliteit belangrijk is, en we streven ernaar om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren zonder overdreven of onnatuurlijk te lijken.

  Veiligheid en Zorgvuldigheid

  Uw gezondheid en veiligheid zijn onze topprioriteit. We hanteren strikte protocollen en volgen de hoogste medische normen om ervoor te zorgen dat elke behandeling veilig en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

  Individuele Behandelplannen

  Geen twee patiënten zijn hetzelfde, en daarom creëren we individuele behandelplannen die zijn afgestemd op uw specifieke doelen en behoeften. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

  Discretie en Comfort

  We begrijpen dat privacy en comfort van cruciaal belang zijn bij dit soort behandelingen. Onze faciliteiten zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, en we zorgen voor volledige discretie tijdens uw bezoek.

  Nazorg en Ondersteuning

  Onze betrokkenheid bij uw welzijn stopt niet na de behandeling. We bieden uitgebreide nazorg en blijven beschikbaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden die u na de behandeling heeft.

  Bij onze kliniek gaat het niet alleen om de behandeling zelf, maar ook om uw algehele ervaring en tevredenheid. We streven ernaar om u te helpen uw zelfvertrouwen te herwinnen en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren op een zorgzame, deskundige en veilige manier. Uw welzijn staat bij ons voorop.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved