Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 500

Schaamlipfiller

Herstel je zelfvertrouwen en comfort met onze schaamlipfiller behandeling – voel je weer stralend en zelfverzekerd!

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Schaamlipfiller Informatie

Wat is een Schaamlipfiller behandeling?

Kliniken Image

Schaamlipfiller is een niet-chirurgische cosmetische procedure waarbij dermale fillers worden geïnjecteerd in de grote of kleine schaamlippen om volume toe te voegen en het uiterlijk te verbeteren. Deze behandeling is ideaal voor vrouwen die te maken hebben met volumeverlies door veroudering, bevalling of die gewoon een jeugdiger en verjongd uiterlijk willen.

Een schaamlipfiller is een cosmetische ingreep die gebruikmaakt van fillers om de schaamlippen van een vrouw te vergroten, verjongen en meer symmetrisch te maken.

Behandelingen

Schaamlipfiller Behandelingen

Zoekt u naar een veilige en effectieve manier om uw zelfvertrouwen in intieme zaken te vergroten? Schaamlipfiller kan de oplossing zijn waar u naar op zoek bent. Bij Essential Aesthetics Clinic zijn we gespecialiseerd in schaamlipfiller behandelingen die zijn ontworpen om u zich comfortabeler en zelfverzekerder in uw vel te laten voelen.

Schaamlipfiller behandelingen details

 • Deze behandeling richt zich op het verbeteren van de labia majora, de buitenste schaamlippen van de vulva. Het kan volume toevoegen en een jeugdige contour aan dit gebied geven. Labia majora filler wordt vaak gekozen door vrouwen die volumeverlies hebben ervaren door veroudering of gewichtsverlies. Hier zijn enkele voordelen:

  • Verbeterde esthetiek: Labia majora filler behandeling richt zich op het verbeteren van het uiterlijk van de buitenste schaamlippen, waardoor ze er voller en jeugdiger uitzien.
  • Toevoeging van Volume: De behandeling voegt volume toe aan het gebied, wat kan helpen bij het herstellen van verloren volume door veroudering of gewichtsverlies.
  • Jeugdige Contour: Door de vulstoffen kunnen de labia majora een jeugdige contour behouden of herstellen, wat kan bijdragen aan een zelfverzekerder gevoel.
  • Populaire Keuze: Labia majora filler behandelingen worden vaak gekozen vanwege hun effectieve resultaten en verbeteringen in het comfort en zelfvertrouwen van patiënten.
 • Labia minora filler is ontworpen om problemen met de binnenste schaamlippen van de vulva aan te pakken. Deze behandeling kan de symmetrie verbeteren en de verschijning van onregelmatigheden of asymmetrie in de labia minora verminderen. Dit is hoe het helpt.

  • Symmetrieverbetering: Labia minora fillerbehandeling is ontworpen om asymmetrie en onregelmatigheden in de kleine schaamlippen aan te pakken, waardoor een meer symmetrisch uiterlijk wordt bereikt.
  • Esthetische Verbetering: Deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van het uiterlijk van de binnenste schaamlippen, waardoor eventuele onregelmatigheden of asymmetrie worden verminderd.
  • Zelfvertrouwen: Door de verbeteringen in symmetrie en esthetiek kan labia minora fillerbehandeling het zelfvertrouwen van patiënten vergroten en hen een positiever lichaamsbeeld geven.
  • Gerichte Oplossing: Deze behandeling is specifiek gericht op het aanpakken van problemen met de kleine schaamlippen, waardoor patiënten op maat gemaakte oplossingen krijgen voor hun specifieke behoeften.
 • Labia verjongingsbehandelingen hebben tot doel het algehele uiterlijk en de functie van de labia te verbeteren. Dit kan het aanpakken van problemen zoals laxiteit, pigmentatieonregelmatigheden of ongemak omvatten. Diverse technieken en combinaties van fillers kunnen worden gebruikt voor labia verjonging.

  • Verbetering van Uiterlijk en Functie: Labia verjongingsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van zowel het uiterlijk als de functie van de schaamlippen.
  • Aanpakken van diverse problemen: Deze behandelingen kunnen een breed scala aan problemen aanpakken, waaronder laksheid, pigment onregelmatigheden en ongemak.
  • Veelzijdige technieken: Schaamlipverjonging kan gebruikmaken van verschillende technieken en combinaties van vulstoffen, waardoor er op maat gemaakte oplossingen zijn voor de specifieke behoeften van de patiënt.
  • Verbeterd comfort: Door het aanpakken van ongemak en laksheid kunnen labia verjongingsbehandelingen het comfort van patiënten vergroten.
  • Verbeterd Zelfvertrouwen: Het verbeteren van het uiterlijk en de functie van de schaamlippen kan het zelfvertrouwen van patiënten vergroten en bijdragen aan een positiever lichaamsbeeld.
 • In sommige gevallen kunnen liposculptuurtechnieken worden gebruikt om overtollig vet uit de labia majora te verwijderen, waardoor een meer gecontourneerde en esthetisch aantrekkelijke uitstraling ontstaat.

  • Verbeterde esthetiek: Liposculptuur Technieken kunnen overtollig vet van de grote schaamlippen verwijderen, waardoor ze er gezonder en esthetischer uitzien.
  • Vetverwijdering: Deze behandeling helpt bij het verwijderen van ongewenst vet dat zich kan ophopen in de grote schaamlippen, wat resulteert in een slanker en gestroomlijnd uiterlijk.
  • Persoonlijk comfort: Het verminderen van overtollig vet kan ook persoonlijk comfort verbeteren door eventueel ongemak te verminderen dat kan ontstaan door te veel vet in dit gebied.
  • Verbeterd zelfvertrouwen: Door het verbeteren van het uiterlijk en comfort van de grote schaamlippen kan liposculptuur bijdragen aan een positiever lichaamsbeeld en zelfvertrouwen.
 • Hyaluronzuur-gebaseerde dermale fillers worden vaak gebruikt voor schaamlipfiller behandelingen. Deze fillers zorgen voor volume en hydratatie; hun effecten zijn meestal tijdelijk en duren enkele maanden tot een jaar. Ze worden verkozen vanwege hun veiligheid en natuurlijke resultaten.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Reviews

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Wat zijn de kosten van Schaamlipfiller?

  De kosten voor een schaamlipfiller behandeling beginnen bij 500 EUR. Het uiteindelijke bedrag kan variëren op basis van uw specifieke behandeling en individuele behoeften. Om een duidelijke en nauwkeurige inschatting te krijgen van de kosten, raden we aan een consultatie te boeken.
  Tijdens het consult zal onze deskundige medische professional uw unieke situatie beoordelen, uw doelen bespreken en een behandelplan opstellen dat aansluit bij uw behoeften

  Prijzen

  Schaamlipfiller

  vanaf €500

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Schaamlipfiller

  • Labia fillers (schaamlipfiller) zijn een optie voor vrouwen die zich storen aan het uiterlijk van hun schaamlippen of die ongemak ervaren tijdens seksuele activiteiten. U kunt een geschikte kandidaat zijn voor labia fillers als u last heeft van verslapping van de huid rond het vaginale externe gebied, overtollig vaginaal weefsel, slappe schaamlippen of een verminderde seksuele respons.

  • Schaamlipfiller behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren specialisten met door de FDA goedgekeurde dermale fillers, zijn over het algemeen veilig. Zoals bij elke medische ingreep zijn er echter risico’s. Deze worden besproken tijdens uw consultatie.

  • Het gebruik van topische verdovingen of zenuwblokkades kan ongemak tijdens de procedure minimaliseren. Veel patiënten melden milde, beheersbare ongemakken. Uw specialist zal tijdens uw consultatie opties voor pijnbeheersing bespreken.

  • De duur van de resultaten kan variëren afhankelijk van het type filler, individuele stofwisseling en andere factoren. Gewoonlijk houden de resultaten enkele maanden tot een jaar aan. Sommige mensen kiezen ervoor om touch-upbehandelingen te ondergaan om het gewenste uiterlijk te behouden.

  • Schaamlipfiller behandelingen vereisen vaak weinig tot geen hersteltijd. U kunt milde zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid ervaren, wat meestal binnen enkele dagen verdwijnt. Het is raadzaam om korte tijd na de behandeling seksuele activiteit en intensieve lichaamsbeweging te vermijden.

  • Ja, de meeste patiënten kunnen kort na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het is echter essentieel om de nazorginstructies van uw specialist op te volgen.

  • Veelvoorkomende bijwerkingen zijn:

   • Zwelling
   • Blauwe plekken
   • Tijdelijke ongemakken

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved