Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 65

Microneedling

Ervaar de magie van microneedling voor een vlekkeloze huid

Voor en Na

Microneedling foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Microneedling Informatie

Wat is microneedling?

Kliniken Image

Microneedling is een minimaal invasieve cosmetische procedure waarbij een apparaat met fijne naalden wordt gebruikt om kleine puncties in de huid te creëren. Deze micro-verwondingen stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, bevorderen de productie van collageen en elastine.

Het resultaat is een verbeterde huidtextuur, verminderde rimpels, littekens en pigmentatieproblemen, en een algehele verjongde en jeugdige uitstraling. Microneedling is een veilige en effectieve behandeloptie voor verschillende huidproblemen en kan worden uitgevoerd op het gezicht, de nek, handen of andere lichaamsdelen.

Behandelingen

Microneedling behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, de toonaangevende kliniek met meer dan een decennium ervaring in esthetische behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in Microneedling behandelingen, die een veelzijdige oplossing bieden voor verschillende huidproblemen. Ons deskundige team is toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde behandelingen die kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Hier zijn enkele van de standaard Microneedling therapieën die we aanbieden:

 • Vermindering van acne littekens
 • Huidverjonging
 • Behandeling van hyperpigmentatie
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Herstel van littekens

Mirconeedling

Vermindering van acne littekens

Mirconeedling

Huidverjonging

Mirconeedling

Behandeling van hyperpigmentatie

Mirconeedling

Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Mirconeedling

Herstel van littekens

Microneedling Behandeling Details

 • Microneedling helpt de aanmaak van collageen te stimuleren, wat leidt tot vermindering van acne littekens en verbetering van de huidtextuur.

 • Microneedling bevordert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een gladdere, stevigere en meer jeugdig uitziende huid.

 • Microneedling kan helpen om de verschijning van hyperpigmentatie, zoals zonnesproeten, ouderdomsvlekken en melasma, te verminderen door de celvernieuwing te stimuleren en de huidskleur te verbeteren.

 • Microneedling kan helpen om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren.

 • Microneedling bevordert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in verbeterde huidverstrakking en vermindering van verslapping.

 • Microneedling kan de verschijning van verschillende littekens verbeteren, waaronder chirurgische, acne en traumatische littekens.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Brindusa Gritu

Ontmoet Brindusa
Kliniken Image

BSc. Griselle El Hage

Ontmoet Griselle
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen
Kliniken Image

Alexandra Gomes

Ontmoet Alexandra

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Microneedling behandeling?

De kosten van microneedling zijn afhankelijk van de behandeling die je kiest.

Dermapen (0.5mm – 1mm)

Face

vanaf € 125

Dermapen (0.5mm – 1mm)

Face and neck

vanaf € 350

Dermapen (0.5mm – 1mm)

Face, neck, and décolleté

vanaf € 399

Dermapen (0.5mm – 1mm)

Jaw and upper lip

vanaf € 100

Dermapen (0.5mm – 1mm)

Eye contour

vanaf € 65

Dermapen (1mm – 2.5mm)

Dermapen de Luxe

vanaf € 299

Dermapen (1mm – 2.5mm)

Face

 € 250

Dermapen (1mm – 2.5mm)

Face and neck

€ 460

FAQ

Veelgestelde vragen over Microneedling

 • Ja, microneedling wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer het wordt uitgevoerd door een getrainde professional. De procedure is niet-chirurgisch en minimaal invasief, met weinig downtime en bijwerkingen. Het is belangrijk om een gerenommeerde kliniek of behandelaar te kiezen om ervoor te zorgen dat de juiste hygiëne- en veiligheidsprotocollen worden gevolgd.

 • Microneedling kan helpen bij verschillende huidproblemen, waaronder acne littekens, fijne lijntjes en rimpels, een ongelijkmatige teint, hyperpigmentatie, vergrote poriën, striae en algemene huidverjonging. Het kan worden uitgevoerd op het gezicht, de nek, het decolleté, de handen en andere delen van het lichaam.

 • Resultaten van microneedling kunnen variëren, afhankelijk van het individu en het specifieke huidprobleem dat wordt aangepakt. Sommige patiënten kunnen kort na de eerste behandeling verbeteringen in huidtextuur en uiterlijk opmerken, terwijl anderen mogelijk meerdere sessies nodig hebben voor optimale resultaten. Collageenproductie en hermodellering gaan door gedurende enkele weken en maanden, dus geleidelijke verbeteringen kunnen in de loop van de tijd worden verwacht.

 • Tijdens de behandeling wordt meestal een verdovende crème aangebracht om het ongemak te minimaliseren. Hoewel sommige patiënten milde sensaties zoals tintelingen of een lichte prikkeling kunnen ervaren, wordt microneedling over het algemeen goed verdragen. Na de behandeling kunt u wat roodheid, zwelling of gevoeligheid ervaren, die binnen enkele dagen zal verdwijnen

 • Het aantal benodigde sessies kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals de aandoening van de huid die wordt behandeld en de gewenste resultaten. Meestal worden 3-6 sessies met tussenpozen van 4-6 weken aanbevolen voor optimale resultaten. Uw huidverzorgingsprofessional zal uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan voorstellen.

 • De meeste mensen ervaren direct na microneedling wat roodheid, milde zwelling en gevoeligheid, vergelijkbaar met een zonnebrand. Deze effecten verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Het is echter belangrijk om de post-behandeling instructies te volgen die door uw behandelaar zijn verstrekt, zoals het vermijden van direct zonlicht en het gebruik van milde huidverzorgingsproducten.

 • Ja, microneedling kan worden gecombineerd met andere behandelingen om de resultaten te verbeteren. Het wordt vaak uitgevoerd met topische serums of plaatjesrijk plasma (PRP) therapie om de collageenproductie verder te stimuleren en de huidverjonging te verbeteren. Uw huidverzorgingsprofessional kan de beste behandelingen aanbevelen voor uw specifieke behoeften.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Contact

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved