Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 65

Microneedling

Ervaar de magie van microneedling voor een vlekkeloze huid

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Microneedling Informatie

Wat is microneedling?

Kliniken Image

Microneedling is een minimaal invasieve cosmetische procedure waarbij een apparaat met fijne naalden wordt gebruikt om kleine puncties in de huid te creëren. Deze micro-verwondingen stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, bevorderen de productie van collageen en elastine.

Het resultaat is een verbeterde huidtextuur, verminderde rimpels, littekens en pigmentatieproblemen, en een algehele verjongde en jeugdige uitstraling. Microneedling is een veilige en effectieve behandeloptie voor verschillende huidproblemen en kan worden uitgevoerd op het gezicht, de nek, handen of andere lichaamsdelen.

Behandelingen

Microneedling behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, de toonaangevende kliniek met meer dan een decennium ervaring in esthetische behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in Microneedling behandelingen, die een veelzijdige oplossing bieden voor verschillende huidproblemen. Ons deskundige team is toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde behandelingen die kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Hier zijn enkele van de standaard Microneedling therapieën die we aanbieden:

 • Vermindering van acne littekens
 • Huidverjonging
 • Behandeling van hyperpigmentatie
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Herstel van littekens

Microneedling Behandeling Details

 • Microneedling helpt de aanmaak van collageen te stimuleren, wat leidt tot vermindering van acne littekens en verbetering van de huidtextuur.

 • Microneedling bevordert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een gladdere, stevigere en meer jeugdig uitziende huid.

 • Microneedling kan helpen om de verschijning van hyperpigmentatie, zoals zonnesproeten, ouderdomsvlekken en melasma, te verminderen door de celvernieuwing te stimuleren en de huidskleur te verbeteren.

 • Microneedling kan helpen om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren.

 • Microneedling bevordert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in verbeterde huidverstrakking en vermindering van verslapping.

 • Microneedling kan de verschijning van verschillende littekens verbeteren, waaronder chirurgische, acne en traumatische littekens.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Microneedling foto's voor na

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een Microneedling behandeling?

  De kosten van microneedling zijn afhankelijk van de behandeling die je kiest.

  Dermapen (0.5mm – 1mm)

  Face

  vanaf € 125

  Dermapen (0.5mm – 1mm)

  Face and neck

  vanaf € 350

  Dermapen (0.5mm – 1mm)

  Face, neck, and décolleté

  vanaf € 399

  Dermapen (0.5mm – 1mm)

  Jaw and upper lip

  vanaf € 100

  Dermapen (0.5mm – 1mm)

  Eye contour

  vanaf € 65

  Dermapen (1mm – 2.5mm)

  Dermapen de Luxe

  vanaf € 299

  Dermapen (1mm – 2.5mm)

  Face

   € 250

  Dermapen (1mm – 2.5mm)

  Face and neck

  € 460

  Dermapen (1mm – 2.5mm)

  Face, neck, and cleavage

   € 525

  Dermapen (1mm – 2.5mm)

  Jaw and upper lip

  € 175

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Microneedling

  • Ja, microneedling wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer het wordt uitgevoerd door een getrainde professional. De procedure is niet-chirurgisch en minimaal invasief, met weinig downtime en bijwerkingen. Het is belangrijk om een gerenommeerde kliniek of behandelaar te kiezen om ervoor te zorgen dat de juiste hygiëne- en veiligheidsprotocollen worden gevolgd.

  • Microneedling kan helpen bij verschillende huidproblemen, waaronder acne littekens, fijne lijntjes en rimpels, een ongelijkmatige teint, hyperpigmentatie, vergrote poriën, striae en algemene huidverjonging. Het kan worden uitgevoerd op het gezicht, de nek, het decolleté, de handen en andere delen van het lichaam.

  • Tijdens de behandeling wordt meestal een verdovende crème aangebracht om het ongemak te minimaliseren. Hoewel sommige patiënten milde sensaties zoals tintelingen of een lichte prikkeling kunnen ervaren, wordt microneedling over het algemeen goed verdragen. Na de behandeling kunt u wat roodheid, zwelling of gevoeligheid ervaren, die binnen enkele dagen zal verdwijnen

  • Resultaten van microneedling kunnen variëren, afhankelijk van het individu en het specifieke huidprobleem dat wordt aangepakt. Sommige patiënten kunnen kort na de eerste behandeling verbeteringen in huidtextuur en uiterlijk opmerken, terwijl anderen mogelijk meerdere sessies nodig hebben voor optimale resultaten. Collageenproductie en hermodellering gaan door gedurende enkele weken en maanden, dus geleidelijke verbeteringen kunnen in de loop van de tijd worden verwacht.

  • Het aantal benodigde sessies kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals de aandoening van de huid die wordt behandeld en de gewenste resultaten. Meestal worden 3-6 sessies met tussenpozen van 4-6 weken aanbevolen voor optimale resultaten. Uw huidverzorgingsprofessional zal uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan voorstellen.

  • De meeste mensen ervaren direct na microneedling wat roodheid, milde zwelling en gevoeligheid, vergelijkbaar met een zonnebrand. Deze effecten verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Het is echter belangrijk om de post-behandeling instructies te volgen die door uw behandelaar zijn verstrekt, zoals het vermijden van direct zonlicht en het gebruik van milde huidverzorgingsproducten.

  • Ja, microneedling kan worden gecombineerd met andere behandelingen om de resultaten te verbeteren. Het wordt vaak uitgevoerd met topische serums of plaatjesrijk plasma (PRP) therapie om de collageenproductie verder te stimuleren en de huidverjonging te verbeteren. Uw huidverzorgingsprofessional kan de beste behandelingen aanbevelen voor uw specifieke behoeften.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Maak afspraak

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Contact

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved