Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 70

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen: Verhoog je Glans, Onthul je Stralende Huid!

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Schoonheidsbehandelingen Informatie

Gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen

Kliniken Image

Bij Essential Aesthetics kijkt ons team van specialisten anders naar anti-aging en huidverzorging. Voor het beste resultaat wordt er een persoonlijke analyse met jou gemaakt om een behandelplan op te stellen dat meerdere dimensies en lagen van de huid aanpakt. Daarnaast werkt onze huidtherapeut nauw samen met onze injectie-afdeling, omdat de beste resultaten voortkomen uit een combinatie van schoonheidsbehandelingen.

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, de toonaangevende kliniek met meer dan een decennium ervaring in esthetiek. We zijn trots op ons uitgebreide aanbod van prachtige schoonheidsbehandelingen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Ons team van experts combineert luxe therapieën met geavanceerde technieken om je uitzonderlijke resultaten te bieden.

Schoonheidsbehandelingen Details:

 • De Essential Korean Signature Facial bij Essential Aesthetics is ontworpen door onze huidspecialiste Lulu Xu, die een internationale achtergrond heeft en haar kennis uit het Oosten en het Westen in haar unieke behandelingen brengt die wonderen doen voor onze klanten.

  De Koreaanse ginsengproducten die we gebruiken voldoen aan de beste normen. Ze werden oorspronkelijk meer dan zes jaar gebrouwen op het eiland Ganghwa in Korea en zijn streng op maat gemaakt in ons Europese laboratorium om de beste resultaten te behalen. Ginseng is een zeer kostbare plant die ingrediënten bevat die verband houden met de geheimen van celverjonging en regeneratie. Deze plant wordt beschouwd als de koning van de natuur om de jeugd van mensen te verlengen en energie van binnenuit te herstellen. We combineren dit begaafde kruid met onze traditionele Koreaanse gezichtstechnieken, waardoor een speciale behandeling ontstaat voor onze klanten om een boost in vitaliteit te ervaren voor zowel lichaam als ziel. We zullen je zeker weer laten stralen!

 • De Japanse Kobido-behandeling combineert een gezichtsbehandeling en massage om je spieren te ontspannen.

  De speciale massagetechnieken stimuleren en ontgiften je lymfesysteem en herstellen het evenwicht van je geest en lichaam. De unieke diepe en praktische massage helpt om je gezichtscontouren te verstevigen, liften en herstructureren. Bovendien heeft het een sterke zuiverende en anti-aging werking, wat een ideale optie is voor onze gewaardeerde gasten die natuurlijke en traditionele technieken prefereren.

  Onze huidexpert zal een diepe reiniging uitvoeren met pure en natuurlijke kruidenverzorgingsproducten om je huid en ziel te zuiveren tijdens de gezichtsbehandeling. Tijdens de exfoliatie kiezen we op maat gemaakte producten die op jouw individuele huid werken.

  Het wordt ook aanbevolen om het te combineren met onze injectables behandeling om de resultaten op lange termijn te verlengen. Daarnaast ontspant de Kobido-massage je spieren en stimuleert het de aanmaak van collageen, waardoor de effecten van je spierontspannende behandeling op de lange termijn worden versterkt.

 • De Dermapen De Luxe/Micro-needling behandeling is perfect voor een stevigere, stralende en gezonde huid.

  Micro-needling opent meer dan 1.200 microkanalen per seconde op ons gezicht of lichaamsdelen. Deze kanalen zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘wonden’ de huid net genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren dat diep van binnen begint.

  De behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid diep te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Het verhoogt de productie van collageen en elastine veilig en natuurlijk. Tijdens de behandeling gebruiken we gepersonaliseerde cocktailampullen om de huid te helpen de beste resultaten te behalen.

  De behandeling kan ook worden gecombineerd met een lymfatische massage. Deze specifieke stap helpt de functie van de huid verder te verbeteren wanneer het micro-needlingproces begint. Het gepersonaliseerde serum wordt tijdens de needling-behandeling aangebracht, zodat de huid er jonger uitziet, vrij van rimpels en meer stralend.

  Na de micro-needling wordt er een Japanse nek- en schoudermassage uitgevoerd, gevolgd door een kalmerend en verzachtend masker om de behandeling te voltooien. Het wordt aanbevolen om de behandeling elke vier weken te herhalen volgens het natuurlijke regeneratieproces van de huid. Na verloop van tijd zul je duidelijk zichtbare poriën, een egale huidtint, een gladde huid en een stralende teint zien.

 • Gedurende ons leven worden we achtergelaten met littekens op ons lichaam. Bovendien laat elke operatie een blijvend litteken achter. Bij Essential Aesthetics hoeven onze patiënten zich veel minder zorgen te maken over littekens, omdat we opties bieden voor littekenvermindering.

  Dermapen is een vorm van micro-needling waarbij een unieke cocktail van collageenstimulerende ingrediënten, eventueel in combinatie met Stamcell whitening, wordt gebruikt.

  Micro-needling stimuleert de productie van collageen en elastine dankzij de fibroblastreactie veroorzaakt door micro-wondjes. Hierdoor krijgt het genezingsproces een tweede leven in het littekenweefsel dat kan worden verjongd en gerepareerd. Een aanzienlijke penetratie van actieve ingrediënten in combinatie met verbeterde collageenstimulatie zorgt voor merkbare verbetering van de resultaten.

  Het wordt aanbevolen om 4-5 keer dergelijke behandelingen te herhalen om zichtbare resultaten te zien. Deze behandeling kan worden uitgevoerd ten minste zes maanden na uw operatie.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een schoonheidsbehandeling?

  De kosten van de schoonheidsbehandeling zijn afhankelijk van de behandeling die je kiest.

  Prijzen

  Japanese Kobido Facial

  €70

  Prijzen

  Essential Korean signature Facial

  €119

  Prijzen

  Hydrodermabrasion Facial

  €169

  Prijzen

  Pro-facial Signature Glow

  €149

  Prijzen

  Pro-facial Deluxe

  €189

  Prijzen

  Pro-facial Hair

  €199

  FAQ

  Veelgestelde vragen over schoonheidsbehandelingen

  • Schoonheidsbehandelingen omvatten een breed scala aan procedures en therapieën om de fysieke verschijning te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen. Deze behandelingen kunnen onder andere gezichtsbehandelingen, massages, manicures, pedicures, haarbehandelingen, body wraps, ontharing en meer omvatten.

  • Schoonheidsbehandelingen bieden talloze voordelen die verder gaan dan esthetiek. Ze kunnen de gezondheid van de huid verbeteren, ontspanning bevorderen, stress verminderen, zelfvertrouwen vergroten en een gevoel van verwend worden en verjonging bieden. Bovendien kunnen bepaalde behandelingen gericht zijn op specifieke zorgen zoals acne, tekenen van veroudering of droogheid, en op maat gemaakte oplossingen bieden voor individuele behoeften.

  • De frequentie van schoonheidsbehandelingen hangt af van de specifieke behandeling en individuele voorkeuren. Sommige behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, worden vaak maandelijks aanbevolen om optimale resultaten te behouden. Het is echter het beste om een schoonheidsprofessional te raadplegen die uw behoeften kan beoordelen en gepersonaliseerde aanbevelingen kan doen op basis van uw huidtype en gewenste resultaten.

  • Ja, schoonheidsbehandelingen kunnen worden aangepast aan verschillende huidtypen en -condities. Professionele schoonheidsspecialisten of therapeuten zullen uw huid beoordelen en behandelingen aanbevelen die het meest geschikt zijn voor uw behoeften. Of u nu een vette, droge, gevoelige of gecombineerde huid heeft, er zijn opties beschikbaar om uw zorgen effectief aan te pakken.

  • Wanneer uitgevoerd door getrainde en gekwalificeerde professionals, zijn schoonheidsbehandelingen over het algemeen veilig. Het is echter essentieel om eventuele allergieën, gevoeligheden of medische aandoeningen aan uw schoonheidsspecialist of therapeut te melden voordat u een behandeling ondergaat. Zij zullen nodige voorzorgsmaatregelen nemen en geschikte producten gebruiken om uw veiligheid en welzijn te waarborgen.

  • Het kiezen van de juiste schoonheidsbehandeling hangt af van uw gewenste resultaten en zorgen. Overweeg factoren zoals uw huidtype, specifieke behoeften en voorkeuren.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Contact

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved