Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background
Kliniken Image

Visionair & Eigenaar

Brindusa Gritu

Vrouwen in staat stellen gracieus ouder te worden. Ambitie, intelligentie en de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie dingen heeft powervrouw Brindusa Gritu, advocate en eigenaar van Essential Aesthetics, gestimuleerd om te bouwen aan een Nederlandse kliniek met internationale allure in cosmetische chirurgie en anti-ageing .
Brindusa is overtuigd van de innerlijke kracht van vrouwen. We moeten er gewoon aan herinnerd worden. Haar motto is: ‘vrouwen hebben elkaar nodig om te groeien in zelfvertrouwen en kracht’. Elke dag weer werkt ze met hart en ziel aan het realiseren van haar bijzondere visie door vrouwen te begeleiden bij het zelfverzekerder en krachtiger worden. De persoonlijke groei die zij ziet bij de tevreden patiënten, ervaart zij elke keer weer als magisch. De dankbaarheid en de grotere waardering voor het lichaam die zij bij deze vrouwen ziet, motiveert haar om het beste te blijven geven. ‘Goed genoeg’ is niet acceptabel voor haar. Haar lat ligt hoog; excelleren is haar norm.
Brindusa geeft uiting aan haar zorg voor anderen door persoonlijk aanwezig te zijn voor haar patiënten en hen zo mogelijk welkom te heten in de kliniek. Haar grootste wens is om hen het kostbare geschenk te geven ‘zich gelukkig te voelen met hun lichaam’. Ze gelooft in preventieve zorg en in het verbeteren van ons uiterlijk van binnenuit, waar het allemaal begint: met DNA, levensstijl en voeding. Zij helpt je met veel plezier de nodige verbeteringen aan te brengen. Het uiteindelijke resultaat? Een natuurlijke glans en een gezonde mooie uitstraling van binnenuit.
Brindusa begrijpt uit eigen ervaring de angst die sommige vrouwen voelen om hun lichaam aan iemand anders toe te vertrouwen, en daarom gelooft ze erin haar patiënten alleen het beste te bieden. Bij het kiezen van haar team selecteert ze zorgvuldig mensen die echt om mensen geven en oprecht respect hebben voor het lichaam. Dit leidt altijd tot de beste resultaten en ervaringen. De zorgen van elke patiënt worden serieus genomen en er wordt altijd rekening mee gehouden, ongeacht of de patiënt gewoon een consult wil of zich voorbereidt op een complexe operatie.

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.
Kliniken Image
Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Italiaanse plastisch chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Injectable specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Owner

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist

ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Plan een intake
Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved